Motoruma Kedi Girdi :D

Evet motora kedi girdi yanlış yazmadım :mrgreen:

Bu gün Bahçelievlerde ki M1 Meydan AVM ye gittim ve motorumu otoparkına park ettim. İşimi hallettikten sonra tekrar motorumun başına döndüm. Her şey normal, bindim, çalıştırdım, verdim gazı ... Tam otoparktan çıkarken ufak bir kedi miyavlaması duyar gibi oldum. İlk önce kedi ezdiğimi sandım, hemen durdum. Baktım kedi medi yok, ses te yok :silent: allah allah dedim ve yola devam ettim. Ana caddeye çıkınca miyavlama sesini tekrar duymaya başladım. Tam da motorun altından geliyordu ses. Otoparktan da uzaklaşmıştım. Bu sefer teşhisi koydum motora kedi girmişti :mrgreen: Durup motorun altına eğildim ve bir de baktım kaportanın içinde bi kedi ... Hemen müsait bir yere çekip kediyi kurtarma operasyonuna başladım. Grenajların bir kısmını söktüm ve açtığım boşluktan kediyi kurtardım, ama tam 45 dakikamı aldı. :cat: İşte fotolar

.

Motorunuzun selesine kedi oturuyorsa kendinizi şanslı sayın, içine girince daha fena oluyo :mrgreen:

.

Son düzenleme:
motorun marşpiyellerine yazdır.
Dikkat kedi var yaklaşma tırmalar :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İlginç...İlginç olduğu kadar da düşündürücü..... Ya başka şeyler girerse?... :queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok masum duruyor :)

Yok artık daha neler? :mrgreen:

İyi bari yvrucağa bir şey olmadı giderken..Amma korkmuştur hee :)

Motosikleti
Pulsar NS400Z
Dimi... İnsan aldığı yere götürür motoruynan.... :p:p:p Hemen orada azıtacağını sanmam... Götürmüştür...:cat::cat::cat::p:p

ben olsam şahsen eve getirirdim evin neşesi oluyorlar bir süre sonra hem yazık zavallı üşümüş ısınmak için girmiş içeri :D

Yok artık daha neler? :mrgreen:

İyi bari yvrucağa bir şey olmadı giderken..Amma korkmuştur hee :)

aynen katılıyorum, çok korkmuştur. çünkü kediler seyahati hiç sevmezler.ama oraya yavru bir köpek girseydi deme keyfine. hem ısınıyor hemde seyehat ediyor :flower:

kediyi nerde bıraktın
?

avm nin önündeki yeşil alana bıraktım kediyi uzakta değildim zaten :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:22 ----------

ben olsam şahsen eve getirirdim evin neşesi oluyorlar bir süre sonra hem yazık zavallı üşümüş ısınmak için girmiş içeri :D

bana kalsa eve götürürdüm ama evdekilerin sıcak bakıcağını sanmıyorum ...

:queen:Bir ilke imza attığın için tebrik ederim seni..

Motosikleti
Pulsar NS400Z
avm nin önündeki yeşil alana bıraktım kediyi uzakta değildim zaten :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:22 ----------

bana kalsa eve götürürdüm ama evdekilerin sıcak bakıcağını sanmıyorum ...
bizimkiler alışkın evde müstakil olunca pek sorun kalmıyor zaten yıl içinde en az 2 tane yavru kedicik yolunu kaybedip eve geliyor sabah kapıda kedi görmedikleri zaman şaşıracaklar neredeyse :D

off cok şirin :p:p keske kedim olsa yavv iyi yapmısısn abi benimkielrde izin verse tüm hayvanları alıp götürcem beslicemxD

Forumdan Uzaklaştırıldı
çok tatlı namussuz..

Forumdan Uzaklaştırıldı
motorla kediye 1.000 kaat verirdim
Eftelya'ya hediye olurdu
Kedisiz motor para etmez:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar