Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

motor cok temız ve o fıyata cok guzel arka lastık daha degısmemış orjınal lastıgı kmde oynama olduguna ınanmam alınacak motor

arkadaşlar dün arkadaş benım motoru 10 15 km hızla giderken yatırdı maalesef sağ ön sinyal kırıldı başka pek bişe yok direksiyon yamuldu düzelttik bildiğiniz çıkma sinyal varmı.

Motosikleti
Hornet
vermessen egzoz u yapısırım yakana ona göre::cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:54 ----------

arkadaslar bugun sabah 10 da bi cıktık motorlarla aksam 4 e kdr gezdik didim soke kusadası ve dönüş toplamda 200 km yaptık :)) cok güzel şeyler gördük gezerken özellikle kusadasında :))
honda mnr ye ugradık pek ilgilenmediler bizimle. bizde sınırlendik cektik sahile oturduk arkamızdan telefon ettiler:D
(mnr motor da aksesuar lar cok pahalı) örn: 20 tl lik keiti jant seridini 35 tlye satıyolar.

Moruk 2 delik açarız tornavida çekiç akrep gibi ses çıkarır:mrgreen:

Kuşadasında kuşlardan başka şeylerinde olduğunu biliyoduk zaten :p
Ama herkezede el sallama sonra kaçırıyosun:queen:
Fena teker yaparım :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:40 ----------

Arkadaşlar merhaba. Motorumu satışa koydum. Fiyat dışında görüşlerinizi bekliyorum. ;)
http://www.sahibinden.com/honda_cbr_125_r-20WQQaXQQ19068692WQQpXQQdisplayitem

Güzel motor fiyatı tuzlu ama değerinde extralar fazla inş kısa zamanda satarsın :cat:

görmeden motora bakmadan bişey denilmez ama..
Baya bi masrafı vardır gibime geliyo..
Ama böyle ilanlara pek Güvenmeni tavsiye etmem..

aynen ama görme imkanıda yok işte gerçek satıcıysa ve yazdıgı gibi tek masrafı o ise fiyatı cok cok iyi gibi.Gerçi ne sinyaller var ne plakalık var ne aynalar var :)

Motosikleti
Hornet
aynen ama görme imkanıda yok işte gerçek satıcıysa ve yazdıgı gibi tek masrafı o ise fiyatı cok cok iyi gibi.Gerçi ne sinyaller var ne plakalık var ne aynalar var :)

sinyallerinin teki bildiqim kadarıyla 14o liramı ne:mrgreen:
Gerisini sen düşün bence hor kullanılmış bi motor gibime qeldi:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu insanların gözüne gözlük lazım valla,adam arabasıyla geri geri gelirken,motorumu devirdi,of ya şimdi uğraş dur,aynayı kırdı,kafa granajı kırıldı,direksiyon yamuk,bakalım daha neler çıkacak serviste,acayip sinirlendim,kör herif,motorumu mahvetti ama kaskosundan yaptırtıcam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar