Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Slm. arkadaşlar Ben honda cbr 125 r almak istiyorum 2.el Uygun fiyat arıorum bana yardımcı olmak isteyen warmı ?

Motosikleti
Hornet
ilk katılan benim:)
Moderatörlük benimm hakkım:mrgreen:
cbr'm yok ama düzenli kullanıyorum:p
Funkyboys kardeşim saolsn sabah akşam beraberiz:rendeer:

debriyajında sorun var. tam ayırmıyor. deb telini tam ayarlat . son hız ve diğer problerinde bu yüzden oluyordur

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:15 ----------

ayrıca şimdi eski mesajlarını okudum . eskiden beri tüm sorunların debriyajdan olmuş. senin deb telini ya çok sıktılar yada çok gevşettiler. ama ağırlık sıktıkları yönde. sıktıkları için debriyaj hiç tam kavramamış hep yarı debriyajda gitmişsin ve sonuç balatanı yemiş. servisin hatası.

şu anda ayarlasan da düzelmeyebilir.

hadi yaa vay anasını bee evet benim debriyaj çok yukarda kavrıyordu ilk aldığım zaman ayarlattırmışdım telden işte demekki orda bişi yaptılar katılıyorum sizlere balatayıo değiştiririm garantiden öyle bir sorun varsa oysa arkadaşında dediği gibi soğukken yapıyor

Beyler bugün bir çok motorcuyu çeşme otobanında gördüm sesleri duymalıydınız otoban inliyordu resmen cam açık bir yandan onları dinliyor bir yandan pc takılıyordum baktım ki olucak gibi değil hava güzel ve motor sayısı giderek artıyor bir kaç gündür yatan cıbırımı çıkardım parlatıcı ile bi güzel parlattıktan sonra koyulduk yola,çeşme kale önü full motor her çeşit her tür mevcut...bi 600rrla kavşakta karşılaştık çeşme plaka ama tanımıyorum dainese montları çekmiş piyasa yapıyorlardı sonra başka bi ışıkta arkalarına yanaştım hızlanmadı bende geçemeyeceğim için basmadım 70-80 km/h bir kaç km peşinden gittim izlemesi bile müthiş o yatırmaları yok mu hastayım ya:mrgreen:hala çeşmedeler sahil full eve geldim otoyol net gözüküyor balkona çıkıp dönüşlerini izlicem çok zevkli:cherry:

benm bütün arkadaşlarım ordaydı,MD nin kahvaltısı vardı ancak ben istanbulda olduğumdan dolayı katılamamıştım :pale:

15 dakka önce izmire adım attım akşamüstü motorumla 5 gunluk hasretimi gidermeyi planlıyorum Herkese selamlar.

bu arada doğanın açtıgı Gruba lütfen katılalım :cat:

benm bütün arkadaşlarım ordaydı,MD nin kahvaltısı vardı ancak ben istanbulda olduğumdan dolayı katılamamıştım :pale:

15 dakka önce izmire adım attım akşamüstü motorumla 5 gunluk hasretimi gidermeyi planlıyorum Herkese selamlar.

bu arada doğanın açtıgı Gruba lütfen katılalım :cat:

evet biliyorum MD nin toplantısı onlarıda takip ediyorum ve sürekli toplanıp gaz açıyorlar son derece sosyal bir ortamları var...Utku sen yokken İzmir'in tozu tuttu bi tozunu attır bakalım:wiinkk:bende katıldım açtığınız gruba ama biraz daha aktifleştirin bakalım admin adayları:p

Allah razı olsun:p

Sizlere yakışır bi mod olucam:mrgreen:

Bütün cbr'lere akropoviç ekzoz dağıtıcam:cherry:

vermessen egzoz u yapısırım yakana ona göre::cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:54 ----------

arkadaslar bugun sabah 10 da bi cıktık motorlarla aksam 4 e kdr gezdik didim soke kusadası ve dönüş toplamda 200 km yaptık :)) cok güzel şeyler gördük gezerken özellikle kusadasında :))
honda mnr ye ugradık pek ilgilenmediler bizimle. bizde sınırlendik cektik sahile oturduk arkamızdan telefon ettiler:D
(mnr motor da aksesuar lar cok pahalı) örn: 20 tl lik keiti jant seridini 35 tlye satıyolar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar