face te katılabileceğin en iyi gruba katıldn![]()
debriyajında sorun var. tam ayırmıyor. deb telini tam ayarlat . son hız ve diğer problerinde bu yüzden oluyordur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:15 ----------
ayrıca şimdi eski mesajlarını okudum . eskiden beri tüm sorunların debriyajdan olmuş. senin deb telini ya çok sıktılar yada çok gevşettiler. ama ağırlık sıktıkları yönde. sıktıkları için debriyaj hiç tam kavramamış hep yarı debriyajda gitmişsin ve sonuç balatanı yemiş. servisin hatası.
şu anda ayarlasan da düzelmeyebilir.
ilk katılan benim
Moderatörlük benimm hakkım:mrgreen:
cbr'm yok ama düzenli kullanıyorum
Funkyboys kardeşim saolsn sabah akşam beraberiz:rendeer:
eN YARARLI KİM OLURSA O DUR MODERATÖR![]()
Ulen egeli Bende İzmirliyim :mrgreen: Olsun varsın Grup senin olsun :wiinkk::queen:İlk Katılan benim :cherry:
Kurucularından sayılırım:cherry::cherry:
Kurucu var.:cyclopsan
Admin ben oliim
Mod sen ol:mrgreen:
İlk Katılan benim :cherry:
Kurucularından sayılırım:cherry::cherry:
Kurucu var.:cyclopsan
Admin ben oliim
Mod sen ol:mrgreen:
Beyler bugün bir çok motorcuyu çeşme otobanında gördüm sesleri duymalıydınız otoban inliyordu resmen cam açık bir yandan onları dinliyor bir yandan pc takılıyordum baktım ki olucak gibi değil hava güzel ve motor sayısı giderek artıyor bir kaç gündür yatan cıbırımı çıkardım parlatıcı ile bi güzel parlattıktan sonra koyulduk yola,çeşme kale önü full motor her çeşit her tür mevcut...bi 600rrla kavşakta karşılaştık çeşme plaka ama tanımıyorum dainese montları çekmiş piyasa yapıyorlardı sonra başka bi ışıkta arkalarına yanaştım hızlanmadı bende geçemeyeceğim için basmadım 70-80 km/h bir kaç km peşinden gittim izlemesi bile müthiş o yatırmaları yok mu hastayım ya:mrgreen:hala çeşmedeler sahil full eve geldim otoyol net gözüküyor balkona çıkıp dönüşlerini izlicem çok zevkli:cherry:
benm bütün arkadaşlarım ordaydı,MD nin kahvaltısı vardı ancak ben istanbulda olduğumdan dolayı katılamamıştımale:
15 dakka önce izmire adım attım akşamüstü motorumla 5 gunluk hasretimi gidermeyi planlıyorum Herkese selamlar.
bu arada doğanın açtıgı Gruba lütfen katılalım :cat:
ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ❹❹;1880550' Alıntı:Arkadaşlar ben motor almak istiyorum cbr 125 r 2.el en ucuza ne kadara bulabilirim ?
Ulen egeli Bende İzmirliyim :mrgreen: Olsun varsın Grup senin olsun :wiinkk::queen:
Allah razı olsun
Sizlere yakışır bi mod olucam:mrgreen:
Bütün cbr'lere akropoviç ekzoz dağıtıcam:cherry: