[Tekirdağ - MT]

Özer Pazar sanayiden geçerken seni ve motorunu gördüm hayırlı olsun. güle güle kullanman dileğiyle :cat:

günaydın tekirdağ mt slm herkese

özerim bu arada kavuştun mavi boncuğuna sonunda sanırım hadi hayırlısı olsun kardeşimm allah kaza bela vermesin
makina 10 numara duruyor yakışır kardeşime

Özer Pazar sanayiden geçerken seni ve motorunu gördüm hayırlı olsun. güle güle kullanman dileğiyle :cat:

Sağol Necmi abi:) Teşekkür ederim iyi dileklerin için. Hazır Görmüşken Durdursaydın abi :pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:20 ----------

günaydın tekirdağ mt slm herkese

özerim bu arada kavuştun mavi boncuğuna sonunda sanırım hadi hayırlısı olsun kardeşimm allah kaza bela vermesin
makina 10 numara duruyor yakışır kardeşime

Abi Ufak Tefek Eksiklerimiz Var Kabul Ediyoruz.ama Toparlayaacgız zamanla.:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:20 ----------

Özerin makina seninkini döver...:p

abi Gezi yapmaya vakit bulamıyoruz.. Draga Ne Hacet :) Md Mi Sandın burayı ? Yok Senin Motoru Benimki Döver Falan :cherry::cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:21 ----------

Bu arada Yamaha Süleyman Abim Geldi Sağolsun kardeşini Görmeye. Bir Tur attık Kawa İle :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar selamun aleyküm.Ben istanbuldan TÜNAL DEMİRKAYA 0533 395 93 04 Pazar günü mt istanbul yol grubu olarak planımız var YALIKÖY tarafına konu olarak açılacak sizleride bekleriz.Bayramınız mübarek olsun kardeşlerim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:51 ----------

Kıyıköy olacak Gezi duyuruları kısmında görürsünüz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar