Bende motorsuz maturcu olarak buralarda olmaya çalışıyorum
(her ne kadarda liste olmasakta:mrgreen
Günaydınlar herkese.. Bir Süredir Kendimi Hem İşe Hemde Motoruma verdim. Mt ye bakamıyorum; Dolayısı ile herhangi bir şeyde yazamıyorum. Şimdi Arkadaşlar Şöyle bi Tekirdağ MT 'ye YokLama Çekelim Kimler burada Diye,*
İlhan burada mısın?
Sunay Burada Mısın?
Yamaha Süleyman abi:?
Süleyman abi Burada Mısın?
Canan abi Burada Mısın?
Faruk burada mısın ?
Deniz abi Burada Mısın?
Savaş Abi Ve Erdinç abi burada mısınız diye en son size sorayımZira En Aktif siz Görünüyorsuunuz. bu arada Tugba Senide unutmadım İngem xD
Başka Kimler Burada ? Bakalım NE kadarlık bir Zaman Zarfında cevap Gelecek Yazdıklarıma![]()
Ben burdayım zaten2 gündür ınternetim yok telefondan gırıyorum.Ne kadar ugrastırsada yıne de yazıyorum
![]()
beni saymamışsın ama ben de burdayım
Burdayız burdayız elbette!!! Nereye gideceğiz!
Sadece yazmaya vakit olmuyor pek. Mesela şimdi bir toplantıya giriyorum ve muhtemelen akşamdan önce de çıkmam!!!
Bende motorsuz maturcu olarak buralarda olmaya çalışıyorum(her ne kadarda liste olmasakta:mrgreen
![]()
arkadaslar acele satılık SUZUKI GS 500 2001 model 41.000 km de.Fiyat 5.250 TL..Hiç bir sorunu sıkıntısı yok mayerli...extralarıda var egsoz xenon far lastık 2005-06 600F ile takas olur..
irtibat 0543 803 23 23
burdayım :cherry:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:10 ----------
özer unutmadan şu fenerbahçe-galatasaray maçından kazandığım yemeği ne zaman ısmarlıycan sırtköydeydi dimi yanlış hatırlamıyorum![]()
Komşunun motoru ile idare ediyom havamı alıp çekiyom yerine oda olmasa halim duman :mrgreen:
Özer abi senin kawak zeki'yi yollarda göremiyoz yada sen cok geziyon ben göremiyom![]()
Yavrucum Yarından İtibaren Muratlı Sokaklarında Görme ihtimalin DOğabilir. Bakımıydı Osuydu Busuydu 3. Haftadayım .ama Bende Daha Pazartesi günü yeni Adam Gibi Binip 1 Tur Attım..![]()
Öbürgün Muratlı Haber Gazetesinde Manşet;
"Artık Muratlı'da da bir yarış motoru var"
![]()
![]()
![]()
![]()
özer bi çorluya gelde millet motor görsün be gülüm![]()
Şimdi çıktım toplantıdan
Naber millet?
Valla sanırım herkes birer tur binecek, Özer in de her defasında içi gidecek!!!
Ben de istiyorum, ben de istiyorum...