[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vaybe internet olmatyınca neler kaçırmışım,demirgürselim oltana kuvvet şahinimle beraber,kısmetiniz bol olsun bir gün illaki beraber gideriz,

boracım boğsağa ben şimdiden söz vermiyorum kısmet diyorum

yusufcan kimse 1100 lük motorla başlamadı belkide içimizde en şanslı sensin bu yaşta motor sahibisin,azı bulamayan çoğu hiç bulamaz gülüm, önce yetinmeyi bileceksin küçümsemeyi değil,yarın kimin ne olacağı belli olmaz

muratım hayaletim özletme kendini

eveeet,geçen yıl kurduğumuz yere gideceğiz.:wiinkk::bounce:

güncel.

arkadaşlar;bayramın 3.-4. günü,boğsak'ta,çadır kamp düşünüyorduk.gelecek arkadaşlar,buradan yazarlarsa sevinirim.genel listeyi oluşturalım.
çadır kamp gezisi listesi :
1-ben,
2-osman,
3-çelikgürsel,
4-suat,
5-özden,
6-demirgürsel,
7-ümit,
8-
9-
10-

Yarın Adanadayım. çadır, uyku tulumu vb yi de getiriyorum. inşallah iş durumu uygun olursa ben de katılacağım.

iyi akşamlar sevgili arkadaşlarım.:rendeer:

benim çin malı çakma adaşım, siteyi balıkhaneye çevirmişsin.:queen::queen:

herhalde çevirecem adaşım, terazici dükkanımı burası:queen:

ben demedim mi bizde balık eksik olmaz diye.

kirvem:bounce: kural budur ıslatmayana balık yok:cherry:

vaybe internet olmatyınca neler kaçırmışım,demirgürselim oltana kuvvet şahinimle beraber,kısmetiniz bol olsun bir gün illaki beraber gideriz,

abi boğsaka hazırlıklı gel, süper balık alırız orada sırf kayalık zemin tadına doyulmaz.:cat:
yalnız ben şimdiden söyleyim:
oraya adım attığımız andan itibaren beni unutun, oltalarımla transa geçecemde:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:23 ----------

bora abicim günaydın:rendeer:

cümleten hayırlı günler arkadaşlarım....tüm ÖĞRETMENLERİN GÜNÜ HAYIRLI OLSUN.İYİKİ VARSINIZ:rendeer::rendeer:

cümleten hayırlı günler arkadaşlarım....tüm ÖĞRETMENLERİN GÜNÜ HAYIRLI OLSUN.İYİKİ VARSINIZ:rendeer::rendeer:

Tüm TÜRKİYE nin öğretmenleri günü kutlu olsun :rendeer::rendeer::rendeer:
BAYRAK.png

Günaydın Millet

Ciğerim bugün senin günün :rendeer: (öğrenci dövme bugün olurmu :wiinkk:)

her keze günaydın ....:mrgreen:

günaydınlarrrrrr.nasıl oldun yiğidim.dün tlfnunu niye açmadın:pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:09 ----------

Günaydın Millet

Ciğerim bugün senin günün :rendeer: (öğrenci dövme bugün olurmu :wiinkk:)

sadist seni.:silent:eek:nlar dövülmezzz sevilirrrrr:bounce:biz şu bizim hocaları dövsek hııı ciğerim neolur yaniiiiii:queen:sonram BORANIN üstüne atakkkkk

[ı]herkese iyi günler hayırlı işler, bol kazançlar,
gurubun tamamını tanımıyorum, aramızda öğretmenler var ise
bu fırsat ile kutlar, saygı ve sevgiler sunarım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hop alooo.....Demir Gürselim buraları balıkhaneye cevirmişsin iki tane sabi sübyan balıkla be kardeşim....Resim çekeceksen öle avuç içi kadar balıklarla olmaz ciğerim.....Ayrıca bir konuda da sana hak veriyorum.... ......tü ıslanmayana balık yok tamamda seninki ıslamışmıkine.... kayaların üstünde ıslanıyor mu orası .....bizim alemde kayaların üstünden pelikan kuşları avlanır derler.....seni şöööle mavi derinliklere alalım biraderim......avatarım ve nick name'e bak onu boşuna koymadık oraya...

Son düzenleme:
Hop alooo.....Demir Gürselim buraları balıkhaneye cevirmişsin iki tane sabi sübyan balıkla be kardeşim....Resim çekeceksen öle avuç içi kadar balıklarla olmaz ciğerim.....Ayrıca bir konuda da sana hak veriyorum.... ......tü ıslanmayana balık yok tamamda seninki ıslamışmıkine.... kayaların üstünde ıslanıyor mu orası .....bizim alemde kayaların üstünden pelikan kuşları avlanır.....seni şöööle mavi derinliklere alalım biraderim......avatarım ve nick name'e bak onu boşuna koymadık oraya...

Doğru söze ne denir :cat::cat::cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar