[MT İstanbul] 22 Kasım 2009 Sapanca Gezisi

Geçmiş olsun üzüldüm. Her işte bir hayır vardır, diyelim canın sağ olsun....
Neyse ki dün gece hiç olmazsa biraz keyif yaptık.. Korna açıkta ise bazen su kaçınca kısa devre yapıyor. Kornanın bağlantılarını çıkart bi ihtimal, denemekte fayda var...

konjektör sorunu benimkisi. ne zamandır bozuktu, ihmal ettim, bugün ampuller patladı, ampul yuvası eridi:)
kendim ettim kendim buldum, iyi geziler demek kalıyo artık bana

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun üzüldüm. Her işte bir hayır vardır, diyelim canın sağ olsun....
Neyse ki dün gece hiç olmazsa biraz keyif yaptık.. Korna açıkta ise bazen su kaçınca kısa devre yapıyor. Kornanın bağlantılarını çıkart bi ihtimal, denemekte fayda var...

Abi hürmetler geceleri senden soruluyormuş doğrumu:queen:

yol grubu güzel fikir olmuş yarın sabah şartlar uygun olursa bende opette katılabilirim şu an için fifty fifty.

yol grubu güzel fikir olmuş yarın sabah şartlar uygun olursa bende opette katılabilirim şu an için fifty fifty.

Eyvallah kardeş 08 30 yada 08 45 teker döner 0533 395 93 04 tünal :queen:ben sabah sıkıntı olursa beni arayabilirsin.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:05 ----------

Hürmet bizden mubarek. Siyahatmaca sevmez mi siyahı?:queen:

Bugün siyah beyaz olmuş heryer yahu:pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:06 ----------

Sabah yolcudur abbas bağlasan durmaz misali..ALLAH ( C.C. ) yardımcımız Hz muhammed kılavuzumuz olsun arkadaşlar.

Kardeş ben tünal 0533 395 93 04 biz yaklaşık olarak 10-10 30 da oluruz ama sen cepten bana 10 gibi ulaş sana kesin olarak geleceğimiz zamanı bildiririm.Allaha emanet olun:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:54 ----------

Selamlar en büyük bu akşam için beşiktaş helal olsun valla:pr:

TEsekkurler tunal abi numarayi aldim

Eyvallah kardeş 08 30 yada 08 45 teker döner 0533 395 93 04 tünal :queen:ben sabah sıkıntı olursa beni arayabilirsin.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:05 ----------

Bugün siyah beyaz olmuş heryer yahu:pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:06 ----------

Sabah yolcudur abbas bağlasan durmaz misali..ALLAH ( C.C. ) yardımcımız Hz muhammed kılavuzumuz olsun arkadaşlar.
tumay abi yolda sorun olursa bende ariyimmi :)

Yandık ulan bu beşiktaşlıların elinden :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi ya formayı montun üstünemi altınamı giysem karar veremedim bi yardımcı olsan..... arıyımmı seni :p

Benim forma abimde kaldı :(

Arkadaşlar Carrefour kapanmadan önce yetişip 4 tane Fosforlu yeşil yeleklerden aldım. İki grubun kaptanlarına ve arkadan gelip grubu toparlayacaklara dağıtacağım.

Eğer çok sis olursa Capanord'un dediği gibi Opette bekler poğaça çay ile sohbet eder sis dağılınca yolumuza devam ederiz.

Son kez telefonumu veriyorum 0 555 625 6058 Adım Tuğushan.

eğer sabah kalkabilirsem sizi uğurlamaya geleceğim..Opet te birlikte kahvaltı ederiz :)

günaydın 8:30 da benzincide görüşmek üzere :)

Fenere nası çaktık ama :mrgreen:

1. Umarsız
2 .Capanord
3. Tombo
4. boraerdin
5. Tasarslan (bize sapanca civarında katılacak)
6. Siyahatmaca
7.fthinky(adapazarı)
8.Batubay
9.71Hakan71(Adapazarı)
10.GSXRR ve 7 motorlu arkadaşı ve bir otomobil
11. TanImsIz (özkan)
12. Batubay
13. Awesome
14- avkan65

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Herkese selam Ben sali pazarindayim arkadaslari bekliyorum. Su an itibariyle sis yok.

adapazarından katılacak arkadaşlar ilk gideceginiz noktayı ve saati öğrenebilirmjiyim katılmak isterim bende ancak kgs ogs felan yok bende benim ihtiyacım olcakmı ben zaten burdanım yani

Forumdan Uzaklaştırıldı
çıktımılar acaba

Ben konuyu şimdi gördüm nasıl yapsamda katılsam ?
Çokmu geç kaldım acaba...

iyi yolculuklar :p katılmak istersen yukarki mesajlarda vardı cep telefonundan ulaşıp katılabilirsin :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
...

Gebzedeyim zaar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar