ilk link te bulunan yerı aradım fıkır olsun dıye kahvaltı 30 tl ama gurup olursa 25 tl olaki kahvaltıya yetişemedik öğlen yemeği menüsü nedır dedım zengın bır menü saydı herhalde arasından bırını tercıh edıyorsun 50 tl ama gurup indirimi 45 tl dedi böyle bır ön fıkre sahıp oldum .Bana buralar uymaz arkadaşlar 2 kişi olacağım için yakıt masrafımda göz önüne alırsak acıkcası pahalı olur .
tavsiyemdir.
bugün o yoldan gelmiş birisi olarak eğer yarın da sis olursa gezinizi iptal edin.
tavsiyemdir.
bugün o yoldan gelmiş birisi olarak eğer yarın da sis olursa gezinizi iptal edin.
arkadaşlar dikkatli olun yarın sabahta sis olcak
Biz dün gece sis de motor kullandık, Tombo ve Runemagik'le. Kaygandı ve en kötüsü ise aynalarla vizörün hep buğulanması oldu.
Ama o esrarengiz görüntü her şeye değerdi benim açımdan. Gazcılar yarın kapışalım mı?:queen:
Yemek konusuna gelince 50 liradan 45 lira grup indirimi yapmışlar, bence çok iyi 5 liraya nerde yemek yiyebilirsin ki...:queen:
yüce abi şimdiki sise bak bide. dünkü hiçbişeymiş yahu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:29 ----------
ayrıca maddi durum yüzünden engin hocayla gidememiştim bugün. tam paralandık bu seferde komple ışıklandırmalar gitti. ustada bulamadım 8den sonra, yarın da geç açılıyolar. yarını tamircilerde geçiricez![]()
kaç gibi sapancada olunur ? bız adapazarından gelecek grup otabandamı bekleyelım yoksa dırek sapancayamı gecelım ? msn ekledım ama ıstanbuldan gelen kımseyle ıletısım saglamadım...yaklasık bır saat solenırse memlun olurum.