[Tekirdağ - MT]

Günaydın herkese..
Kısmet olursa seneye bugün Emrah'ın askerliği bitiyor.Koca bi sene var ama nedense mutluyum :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:53 ----------

Yok abı safak programı var ındırıyosun sanıyesıne kadar yazıyo :)

365 kalanı o programların dakikası saniyesi psikopata bağlar :)
Allah korusun

Yok abı safak programı var ındırıyosun sanıyesıne kadar yazıyo :)

eheheheheheh
teknolojik yingee
şapka çıkartılır önünde valla :)
yada kaskmı desem :silent: :p

:queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:19 ----------

Allah korusun

yok abi psikopata bağlayacak bişey cumartesi konuştum emrahla elini sallasa valla rütbeliye çarpıyor zavallının psikopatlık düşüneceği hali yok anlıyacağın :)

Teknoloji ne çok gelişmiş baksana abi :) Bizim zamanımızda karalardık rakamları :)

Teknolojıden yoksun bırı olarak karalama ısı Emrah'a ait :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:45 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:53 ----------

Allah korusun
Dogru sanıyelerı görünce ınsanın psıkolojısı bozuluyo.Ama ben en saglıklı yolu buldum kalan ayları sayıyorum :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:50 ----------

eheheheheheh
teknolojik yingee
şapka çıkartılır önünde valla :)
yada kaskmı desem :silent: :p

:queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:19 ----------

yok abi psikopata bağlayacak bişey cumartesi konuştum emrahla elini sallasa valla rütbeliye çarpıyor zavallının psikopatlık düşüneceği hali yok anlıyacağın :)
Ee teknolojık adamın teknolojık sevgılısı olur :)

Günaydınlar herkese.. Bir Süredir Kendimi Hem İşe Hemde Motoruma verdim. Mt ye bakamıyorum; Dolayısı ile herhangi bir şeyde yazamıyorum. Şimdi Arkadaşlar Şöyle bi Tekirdağ MT 'ye YokLama Çekelim Kimler burada Diye,*

İlhan burada mısın?

Sunay Burada Mısın?

Yamaha Süleyman abi:?

Süleyman abi Burada Mısın?

Canan abi Burada Mısın?

Faruk burada mısın ?

Deniz abi Burada Mısın?

Savaş Abi Ve Erdinç abi burada mısınız diye en son size sorayım:) Zira En Aktif siz Görünüyorsuunuz. bu arada Tugba Senide unutmadım İngem xD

Başka Kimler Burada ? Bakalım NE kadarlık bir Zaman Zarfında cevap Gelecek Yazdıklarıma:)

Burdayız burdayız elbette!!! Nereye gideceğiz!
Sadece yazmaya vakit olmuyor pek. Mesela şimdi bir toplantıya giriyorum ve muhtemelen akşamdan önce de çıkmam!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Elektrikler kesikti yoklamayı kaçırdım:)
Ben de buradayım.

Ben burdayım zaten :) 2 gündür ınternetim yok telefondan gırıyorum.Ne kadar ugrastırsada yıne de yazıyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar