Yazı için teşekkürler, bunlar bilen birileri için sıradan ve basit şeylerde olsa benim gibi fikir sahibi olmayıp araştırma yapan birçok bilinçli insan için çok yararlı olmuştur eminim.
Yaklaşık 3-4 yıldır araba kullanıyorum fakat çeşitli sebeplerden dolayı arabamı satmak zorunda kaldım ve bir iki yıl boyunca elimdeki kısıtlı imkanlarla hem ayağımı yerden kesecek hemde keyif alabileceğim bir araç almayı planlıyordum, neden motorsiklet olmasın dedim.
Araştırmaya başladıktan sonra çoğu kulaktan dolma bilgiyi eleyerek tecrübeli insanların anlattıkları yazılara odaklandım fakat bunların içinde en çarpıcı ve gerçekçi olanı buydu sanırım =)
Biraz hayal kırıklığına uğrayıp üzüldüğümü söylemezsem yalan söylemiş olurum fakat gerçekler acıdır =) Bununla ifade etmek istediğim şey, şu ana kadar okuduğum yazıların ortak noktası uzun yol işin içine girince japon veya kanuni önerdikleriydi, hatta çoğu hyosung gv 250 diyordu, bende baktım inceledim ve çok beğendim gerçekten. Fakat hiç düşünmemiştim fiziki yapıma uygun olup olmadığını, gerçekten bu yazı bunu yüzüme vurdu =)
Velasılkelam, teşekkürler =)