hararet göstergesi bu cc lerde çok aşırı lazımmış gibi gereksiz bir şekilde koymuşlar bence benzin göstergesi daha kullanışlı olabilirdi.!
önemli olan işlevi Hyo 250GTR de dijital gösterge var ama 2. vitesimde arkamda kaybolup gidiyor ne anlamı kaldı?
önemli olan işlevi Hyo 250GTR de dijital gösterge var ama 2. vitesimde arkamda kaybolup gidiyor ne anlamı kaldı?
arkadaşlar eğer bu motoru almayı düşünüp sadece bu konuda tedirgin olan varsa:silent:
yazıkkk..
ben motordan her yönüyle memnunum tek sorunum egzos olurdu oda muzzy zaten..
bu motor benim beklentilerimin üstünde.. kesinlikle tavsiye ederim...
bence sınıfındakilerle kıyaslamaya gerek yok.. herkesin motoru kendine güzeldir..
bu motoru süren adam göstergelere takmaz..
benzin ışığı yandıktan sonra 60 km gidilebilir...
kendini bilen adamın benzin göstergesine ihtiyacı yok..
bu arada hararet göstergesini önemsemeyen arkadaşlar, ışıklı gösterge olsa yandığı anda panik yapacaksınız... ama bu şekilde gösterge olursa neyin ne olduğunu bilirsiniz... ayrıca İSTANBUL trafiği gibi yoğun bölgelerde fazla beklemelerde hararet olabilir...
kawasakide parçadasn çalıyo desenize![]()
Evet, suzukinin hayabusa'dan çaldığı gibi :cherry:
Bende farkındaydım saçma sapan bi yazı yazdığımın , ama hayabusa örneği güzel olmuş :queen:kawasaki kaybolmuyor seninle baş başamı gidiyor, 600cc motorla 2.viteste herhalde arkanda kalır motor hey Allahım yarabbim yaaa
bence kawasaki bir sey biliyor ki dijital kadran koymamıs
Evet, suzukinin hayabusa'dan çaldığı gibi :cherry:
hararet göstergesi bu cc lerde çok aşırı lazımmış gibi gereksiz bir şekilde koymuşlar bence benzin göstergesi daha kullanışlı olabilirdi.!
Geri teknoloji yani...:farao:
bir hyo kadar olupda 2 fren diski ile digital odometre koyamadiar ya helal olsun ne diyim...