2009 model ninja 250nin göstergeleri

hararet göstergesi bu cc lerde çok aşırı lazımmış gibi gereksiz bir şekilde koymuşlar bence benzin göstergesi daha kullanışlı olabilirdi.!

arkadaşlar kusura bakmayın koyduğum resmin mph olduğunu farketmemişim.

hararet göstergesi bu cc lerde çok aşırı lazımmış gibi gereksiz bir şekilde koymuşlar bence benzin göstergesi daha kullanışlı olabilirdi.!

aynen katılıyorum. hem neden özellikle km/h göstergelerine farklı birşey yapmışlar onu anlamadım. benzin ışığı gibi bişey çok saçma geliyor bana. aşırı ısınma için ışık konulabilir (gerekli) ama benzin için ışık koymak oldukça mantıksız.

acaba kawa bunları ne zaman düzeltir?

önemli olan işlevi Hyo 250GTR de dijital gösterge var ama 2. vitesimde arkamda kaybolup gidiyor ne anlamı kaldı?

önemli olan işlevi Hyo 250GTR de dijital gösterge var ama 2. vitesimde arkamda kaybolup gidiyor ne anlamı kaldı?

arkamda kaybolup gidiyor derken? anlayamadım kusura bakma kardes. yoksa motocular arası bir tabir mi bu :) hani daha yeni yeni öğreniyorum da bu işleri :mrgreen:

Kuzenin 250ninjasınıda kullandım 250gtr yide. 250 Ninja hp bakımından,kalite,ivmelenmesi vb. bakımından her yönüyle üstün.. 140-150kmh'yle giderken göstergeye bakmaya korktuğumdan dijital olsa daha iyi görebilirdim belki kaçla gittimi :)

Ve bencede benzin göstergesi olsa daha iyi olurdu sadece ışık yanıyo..

.

Kadrana değil ciğerine bakmak lazım, ona 12.000 veren gider 400$ verir şunuda alır herhalde

ba015b20.jpg

Ama bana sorarsan gerekli mi? Sadece :) geçerim.

kawasaki kaybolmuyor seninle baş başamı gidiyor, 600cc motorla 2.viteste herhalde arkanda kalır motor hey Allahım yarabbim yaaa

arkadaşlar eğer bu motoru almayı düşünüp sadece bu konuda tedirgin olan varsa:silent:
yazıkkk..

ben motordan her yönüyle memnunum tek sorunum egzos olurdu oda muzzy zaten..
bu motor benim beklentilerimin üstünde.. kesinlikle tavsiye ederim...
bence sınıfındakilerle kıyaslamaya gerek yok.. herkesin motoru kendine güzeldir..
bu motoru süren adam göstergelere takmaz..
benzin ışığı yandıktan sonra 60 km gidilebilir...
kendini bilen adamın benzin göstergesine ihtiyacı yok..
bu arada hararet göstergesini önemsemeyen arkadaşlar, ışıklı gösterge olsa yandığı anda panik yapacaksınız... ama bu şekilde gösterge olursa neyin ne olduğunu bilirsiniz... ayrıca İSTANBUL trafiği gibi yoğun bölgelerde fazla beklemelerde hararet olabilir...

arkadaşlar eğer bu motoru almayı düşünüp sadece bu konuda tedirgin olan varsa:silent:
yazıkkk..

ben motordan her yönüyle memnunum tek sorunum egzos olurdu oda muzzy zaten..
bu motor benim beklentilerimin üstünde.. kesinlikle tavsiye ederim...
bence sınıfındakilerle kıyaslamaya gerek yok.. herkesin motoru kendine güzeldir..
bu motoru süren adam göstergelere takmaz..
benzin ışığı yandıktan sonra 60 km gidilebilir...
kendini bilen adamın benzin göstergesine ihtiyacı yok..
bu arada hararet göstergesini önemsemeyen arkadaşlar, ışıklı gösterge olsa yandığı anda panik yapacaksınız... ama bu şekilde gösterge olursa neyin ne olduğunu bilirsiniz... ayrıca İSTANBUL trafiği gibi yoğun bölgelerde fazla beklemelerde hararet olabilir...

Ferhat rolantini düşür sen :p benzin ışığı yandığında 4lt kalıyor depoda bu benzinle 100-150km arası yapmak mümkün

Valla 11500km oldu yaz-kış kullanıyorum, daha hararet ışığının uyarı verecek sınırlara geldiğini görmedim. Düşünüyorum hararet yaptıracak bir insan evladı varmı diye, sonuçta su soğutmalı, hava ve yağ soğutma destekli kore malı değilki bu :cherry:

kawasaki kaybolmuyor seninle baş başamı gidiyor, 600cc motorla 2.viteste herhalde arkanda kalır motor hey Allahım yarabbim yaaa
Bende farkındaydım saçma sapan bi yazı yazdığımın , ama hayabusa örneği güzel olmuş :queen:

Manuel gösterge güzel...Dijital gösterge arıza yaptığı zaman tamir yada değişim maliyeti yüksek olabiliyor.:cat:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
ülkemizde satılan 250r ın göstergesi buna benziyor unutmayın. bir arkadaş başka resim eklemiş onda kadran km ve mil olarak var türkiyede sadece km göstergeli satılıyor ayrıca benzin göstergeside yok

bende tam diyecektim bu motordamı yağ soğutmalı (gpz gibi)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:03 ----------

:) sen o göstergenin 12bin rpm de redline giren bir su soğutmalı motor için nekadar önemli olduğunun farkında olduğunu düşünüyorum....

02052008115.jpg
[/URL][/IMG]
Geri teknoloji yani...:farao:
bir hyo kadar olupda 2 fren diski ile digital odometre koyamadiar ya helal olsun ne diyim...

geri teknoloji dediğin analog gösterge, okuyucu aksamı dijital ile aynı
bir çok motosiklet kullanıcısının tercihi analogdur. bak hayabusa bile analog kullanıcılar isteği üzerine fabrika üretiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar