Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

haha şu an iyi güldürdün beni. :)

zaten alstigi alalı 2 bin km flan oldu çivide batmadı, 1-2 kere yakmış olabilirim oda asfaltta deil bildigin mermer üstünde :p

haberleşiriz dostum :)

motoru düzgün açamadın mı neden çıkmıyo ki yatmadan 140 145 görüyorum ben 20000 km de motor amaaaaa ben 60 kiloyum :bounce:

üstüne yatmadan 140 145 yapıyon ölemi dostum senin motorda ne var turbomu taktırdın yapmayın allahın aşkına ya yapmaz bu motor bizde kullanıyoruz işte

hadi bende sorun var dayı oğlundanda var aynısı aynı yapıyor nerdeyse birbirimizi yemeyelim

km saatin hatalıdır gps'le ölç o ne diyecek bakalım

üstüne yatmadan 140 145 yapıyon ölemi dostum senin motorda ne var turbomu taktırdın yapmayın allahın aşkına ya yapmaz bu motor bizde kullanıyoruz işte

hadi bende sorun var dayı oğlundanda var aynısı aynı yapıyor nerdeyse birbirimizi yemeyelim

km saatin hatalıdır gps'le ölç o ne diyecek bakalım

aynı muhabbeti arkadaş ile yaptım abi merak etme yırtma kendini boşuna :cat:

en kısa zamanda video aparatı alıp yayınlamaya calışcam ama kimseye yalan borcumu olduğunu sanmıyorum zaten 140 yapıyorum diye madalya takanda olmadı :)
hadi benım motor aypmıyo diyelim youtube de bi sürü video var bakmaya fırsatınız olmadı anlaşılan
http://www.youtube.com/watch?v=psVRI1bItwo
öndeki eleman yatıyo geçiyo bizahmet kadrana bakın nerde

Son düzenleme:
en kısa zamanda video aparatı alıp yayınlamaya calışcam ama kimseye yalan borcumu olduğunu sanmıyorum zaten 140 yapıyorum diye madalya takanda olmadı :)
hadi benım motor aypmıyo diyelim youtube de bi sürü video var bakmaya fırsatınız olmadı anlaşılan
http://www.youtube.com/watch?v=psVRI1bItwo
öndeki eleman yatıyo geçiyo bizahmet kadrana bakın nerde

sen ekmeğe mama derken ben bu aletin üzerindeydim dostum 2 video koyup (videolarda başkasının dünyadan seçmeler) bak bu yapmış deme

sen git km saatini bi kontrol ettir

sen kamera aparatı koyduğunda kendinin yatmadığını nasıl göstereceksin

bu motorla düz yolda yatmadan 140-145 yapan varsa sadece devir teslim parasını alsın gelsin ben motor kullanmasını bilmiyorum dicem(ki yıllardır motor kullandım) motoru devredicem beni sigorta vergi vs kurtarsın,üzerimde yük var 2 motor + 1 araba:queen:

tamam beyler haftasonu bi terslik olmazsa ev arkadaşımla video çekip yollucam emin olun hiçbir fake durum olmayacak ama tek bi sorunumuz var kamerayı motora nasıl monte etcez

abi açdım hemde acyip şekilde daha 0 km de iken köpek gibi gaza asılmaya başladım ama yok 100 ü geçmiyorr ne etsem ne yapsam 5nci vites 10 bin devire dayıyorum yok peki hocam senin alet 20 binde ilk aldın zamanda mı görüordun o hızları 1 2 bin kmde?? önemli olan bu senin motor açılmış yani

yok be dostum ben motorun 3, sahibiyim motoru mülayim bi abiden aldım o da cross almak için sattı motoru ben eşimle birlikete aramızda valiz başımızda kasklarla 125 igördük izmir - bursa arasında

valla dostum ister inan ister inanma ama cumartesi günü ev arkadaşım hayatında ilk defa motor kullandı ( sayemde motorcu olcak inş ) 100 ü gördü ayrıca arkadaşım 110 kilo

abi açdım hemde acyip şekilde daha 0 km de iken köpek gibi gaza asılmaya başladım ama yok 100 ü geçmiyorr ne etsem ne yapsam 5nci vites 10 bin devire dayıyorum yok peki hocam senin alet 20 binde ilk aldın zamanda mı görüordun o hızları 1 2 bin kmde?? önemli olan bu senin motor açılmış yani

sen bayaa açmışsın motoru ya tebrikler:pr:

Gene son hız damarınımız mı depreşti :)

Ne alıp veremediğiniz var şu gariban 125cc'yle anlamadım gitti. Çatlatacaksınız sonunda:p

Arkadaşlar hepimiz Neyin ne olduğunu bilen insanlarız çoğumuzun ilk motoru değil bu. ve kim olduğumuzu herşeyden önce popomuzun yerini bilen insanlarız. hani eskiden derdik ya benim babam senin babanı döver. benim bisikletim seninkini geçer 18 vites benimki 24 vites vs.vs Hayat hep bir yarıştır. ufakken ufak hedeflerle yaşantımızı doldurur büyüyüncede seninki 145 bastı benimki 110 dan ileri gitmiyor. vs.vs bunlar böyle hep sürüp gidicek emin olun gün gelicek hayabusanın muhabbetini yapıcaz. yok ben 350 yaptım vs.vs bazı şeylere inanalım lütfen Rodaj dönemi gerçekten çok hassas bir evre. + kiloda çok önemli ve aerodinamic yani motorun üstüne kapanma. ben motorumu tekirdağ yolunda açtım ve geçen pazarda boluya gittim Burdan bazı arkadşlar bilir benim motorumun nasıl gittiğini Bende bolu tünelinde hafif bi eğimli yolu bitirdikten sonra. 157 yi gördüm kilom 57 ve nisanda izmir yarış pistinde 125 cc cup turnuvam var. hı şimdi banadamı inanmıyorsunuz ozaman gezideki yorumlara bakın benim motorla ilgili ve sorun ozaman cihan bu süratla gittimi diye. hani bunlar gereksiz konular. hiçbirimizin birbirimizden üstünlüğü yok. sadece deneyim farkı vardır oda olabilir. kiminin özel yeteneği var kiminin yok. burda bunları tartışıcağımıza neden hepberaber buluşup bir gezi düzenlemiyoruz. yada önemli bilgileri konuşmuyoruz.?:cherry::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar