haha şu an iyi güldürdün beni.
zaten alstigi alalı 2 bin km flan oldu çivide batmadı, 1-2 kere yakmış olabilirim oda asfaltta deil bildigin mermer üstünde
haberleşiriz dostum![]()
motoru düzgün açamadın mı neden çıkmıyo ki yatmadan 140 145 görüyorum ben 20000 km de motor amaaaaa ben 60 kiloyum :bounce:
üstüne yatmadan 140 145 yapıyon ölemi dostum senin motorda ne var turbomu taktırdın yapmayın allahın aşkına ya yapmaz bu motor bizde kullanıyoruz işte
hadi bende sorun var dayı oğlundanda var aynısı aynı yapıyor nerdeyse birbirimizi yemeyelim
km saatin hatalıdır gps'le ölç o ne diyecek bakalım
aynı muhabbeti arkadaş ile yaptım abi merak etme yırtma kendini boşuna :cat:
en kısa zamanda video aparatı alıp yayınlamaya calışcam ama kimseye yalan borcumu olduğunu sanmıyorum zaten 140 yapıyorum diye madalya takanda olmadı
hadi benım motor aypmıyo diyelim youtube de bi sürü video var bakmaya fırsatınız olmadı anlaşılan
http://www.youtube.com/watch?v=psVRI1bItwo
öndeki eleman yatıyo geçiyo bizahmet kadrana bakın nerde
ne yani sende mi yapar diyorsun bu alete
ne yani sende mi yapar diyorsun bu alete
arkadaşım yaşın kaç acaba *
abi açdım hemde acyip şekilde daha 0 km de iken köpek gibi gaza asılmaya başladım ama yok 100 ü geçmiyorr ne etsem ne yapsam 5nci vites 10 bin devire dayıyorum yok peki hocam senin alet 20 binde ilk aldın zamanda mı görüordun o hızları 1 2 bin kmde?? önemli olan bu senin motor açılmış yani