05/11/2009 itibari ile resmi olarak yuruyorum...

Murat'cım hayırlısıyla koşmaya da başlayacaksın inşallah.:rendeer:

Murat'cım hayırlısıyla koşmaya da başlayacaksın inşallah.:rendeer:

Kismet...Ama Antalya-Mersin-Marmaris gibi sicak emleketlerde yasamam lazim bu saatten sonra cunku platinler kalacak bende bundan boyle ve soguk iklimde agri yapacagindan mutevellit guneyden is bakmayi dusunuyorum...Bacagim İyce kuvvetlensin hele bir...Tanidik Tanimadik yardimlara acik olacam...:cat:

Kismet...Ama Antalya-Mersin-Marmaris gibi sicak emleketlerde yasamam lazim bu saatten sonra cunku platinler kalacak bende bundan boyle ve soguk iklimde agri yapacagindan mutevellit guneyden is bakmayi dusunuyorum...Bacagim İyce kuvvetlensin hele bir...Tanidik Tanimadik yardimlara acik olacam...:cat:

Hayırlısıyla hele bir o günler gelsin, elimizden geldiği kadar hepimizin yardımcı olacağına şüphem yok.:)

hadi hayırlısı, ha gayret daha inançla hocam.tebrik ederim:rendeer:

Allah kimseye gostermesin....Cok tesekkur ederim...:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:12 ----------

Hayırlısıyla hele bir o günler gelsin, elimizden geldiği kadar hepimizin yardımcı olacağına şüphem yok.:)

Keske
sizide tanimis olsaydik bi etkinlikde...Ama İnsallah o gunleride goruruz...:):salut:

ne rusya ne ukrayna , moldova :)
içki ucuz olduğu için zaten karaciğerin yarısını bar masalarında bıraktım :queen::queen::queen: gerçi 3 senedir tövbeliyim :)

Orda ne yapiyon yafu...Kaybetme kendini bak karaci,geri derkene senide bulamamazlik olmasin...dikkat et kendine yaban ellerde...:cherry:

Orda ne yapiyon yafu...Kaybetme kendini bak karaci,geri derkene senide bulamamazlik olmasin...dikkat et kendine yaban ellerde...:cherry:

kimlikte öğrenci gözüküyo , sanırım boşta kalan zamanlarda üniversite okuyom :queen::queen:
beni merak etmeyin , slav hatunlar yeterince iyi bakıyolar :) hiç vatan hasreti çekmiyorum valla :p:p

Geçmiş olsun, bir an önce eşininde iyi haberlerini bekliyoruz.

İşte bu haberi duydumya bu mutsuz günümde en mutlu insan oldum... Rabbim bir daha o acıyı tattırmasın abim sana :rendeer:

geçmiş olsun inşallah eşininde iyi haberlerini yakın zamanda alırız

Yürümene gerçekten çok sevindim.. Allah başka kaza,bela vermesin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar