05/11/2009 itibari ile resmi olarak yuruyorum...

Arkadaslar bugun hastaneden dondum...Doktorumla zun konusma ve cekilen son filmler neticesinde...Ok verildi Start alindi hayat yarisina tam gaz devam dedi....hayata dair ne varsa ilk evvela bacagimi az daha kuvvetlendiricem ve koltuk degnegi birakildi...
Sonrada guney bolgesinden is bakicam...Hepinize En kotu gunlerimde beni ve esimi Hic yalniz birakmadiniz...

Hepiniz Haklarinizi Helal ediniz...
Herbirinize ayri ayri tesekkur etsem azdir...esimde iyi olsun İnsallah biseyler yapariz hepberaber...

Hepinizi Seviyorum............

Arayan aramayan.............

GKN

Canım benim çok sevindim çok çok daha iyi olucaksın :rendeer:

Hadi gözün aydın bakalım :) Şimdi sıra eşinde. Onun da iyileşme haberini alalım inşallah.

:) e hadi hayırlı olsun gözunüz aydın bol adımlar mı diyelim artık :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Her ne adar tanımasam da çok sevindim. Umarım hayatının kalan kısmında çok daha dikkatli olursun.

Esimle konusmam gereken bir konu bilinci duzelsin...Agir bir kaza...2mizde olumden donduk...2. bi sans verildi iyi degerlendirip karar vermek lazim...ve beraber alinmasi gereken bir karar...

Esimle konusmam gereken bir konu bilinci duzelsin...Agir bir kaza...2mizde olumden donduk...2. bi sans verildi iyi degerlendirip karar vermek lazim...ve beraber alinmasi gereken bir karar...

:) dogru söze ne denir ki umarım Allah tekrarını kimseye yaşatmaz :rendeer:

:) dogru söze ne denir ki umarım Allah tekrarını kimseye yaşatmaz :rendeer:

Amin...
Ama amin demekle yetinip icraati olmayan milletiz...Toplumca...Kimseye laf dedigim yok bende bu toplumda yasiyorum cunku..Yanlis anlamasin kimse...Motosiklet diye bisey yok Turkiye Cumhuriyeti karayollarinda...

Yunus ekiplerinin neon cakarli motorlarini saymassak...

Her ne adar tanımasam da çok sevindim. Umarım hayatının kalan kısmında çok daha dikkatli olursun.

Amin de bu kazada kusurum keske olsa idi8/8 karsi taraf hatali ama kader deyip geciyordum..can dostlarimin ismini vermiyim burda forumdan sevdigim cok sevdigim deger verdigim sizlerdende yi lmasin bi kardesimin tavsiyesi ile ve tesviki ile hukuki yolada basvurdum...cunku bir cok seyi dunya mefumunda asdim yasadigim son olaylar vukuuunda hayat cok kisa...cok ama cok degerli...ne kadar deger verirsen o kadar agir bedelli yasiyorsun..:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:28 ----------

Hayırlı olsun abim çok geçmiş olsn

Sagol can kardesim...Alah kimselere yasatmasin İnsallah...:rendeer:

abi çok sevindim valla ne kadar tanımasamda geçirdiğin kazadan dolayı üzülmüştüm tekrardan eşine sana çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun. Her iknizede şifa diliyorum.

Cok sagolun cok tesekkurler...
Cok mutluyum en kotu gunlerimdede beni mesajlarinizla desteklediniz...
iyiki varmis internet...
iyiki varmis forum....
iyiki varmis sizler gibi arkadaslar...
Hepinize cok tesekkur ediyorum...:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:34 ----------

abi çok sevindim valla ne kadar tanımasamda geçirdiğin kazadan dolayı üzülmüştüm tekrardan eşine sana çok geçmiş olsun

Cok sagol kardesim Allah kimseye yasatmasin olumden donduk 2. yasamimiz desem yeridir...:)

işte bak bu habere içilir :) allah bi daha tekrarını göstermesin ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar