kimlikte öğrenci gözüküyo , sanırım boşta kalan zamanlarda üniversite okuyom :queen::queen:
beni merak etmeyin , slav hatunlar yeterince iyi bakıyolarhiç vatan hasreti çekmiyorum valla
![]()
Canim kardesim bi turlu gorusmek nsip olmadi insallah bundan sonra mumkun olurda gorusuruz.Allah ne sana ne bi baskasina kimselere boyle ve bundan kotu hicbir aci vermesin...İşte bu haberi duydumya bu mutsuz günümde en mutlu insan oldum... Rabbim bir daha o acıyı tattırmasın abim sana :rendeer:
Mecbur ayrilmak zorundayim vucuttaki platinleri almayacak doktor..guneye inme fikrimide cok mantikli gordu cunku kisin muthis agri veriyor metehanim...Guneye inme gayemde bundan mutevellid...bence memleketinden ayrılma...sıfırdan başla herşeye...
Amin İnsallah...En buyuk beklentim su anda o zaten...geçmiş olsun inşallah eşininde iyi haberlerini yakın zamanda alırız
Cok sukur sagol...cok sevindim cok şükür ayaklanmıssın , maşallah
Amin kimseye vermesin Allah boyle acilar...Yürümene gerçekten çok sevindim.. Allah başka kaza,bela vermesin..
Amin sizlerin destegi beni hayata bagladi...inşallah daha da ıyı olacaksınız :rendeer:
Maşallah maşallah peşpeşe iyi haberlerini alıyoruz inş. aynı tempoda devam edersin :cat::rendeer:
Arkadaslar bugun hastaneden dondum...Doktorumla zun konusma ve cekilen son filmler neticesinde...Ok verildi Start alindi hayat yarisina tam gaz devam dedi....hayata dair ne varsa ilk evvela bacagimi az daha kuvvetlendiricem ve koltuk degnegi birakildi...
Sonrada guney bolgesinden is bakicam...Hepinize En kotu gunlerimde beni ve esimi Hic yalniz birakmadiniz...
Hepiniz Haklarinizi Helal ediniz...
Herbirinize ayri ayri tesekkur etsem azdir...esimde iyi olsun İnsallah biseyler yapariz hepberaber...
Hepinizi Seviyorum............
Arayan aramayan.............
İnsallah tanisacak gunde gelir..:rendeer::wiinkk:Gerçekten çok sevindim. Tanımadığım için formlardan takip ediyordum sürekli, sizin adınıza sevindim umarım eşiniz de kısa zaman içinde iyileşir. Hayat bu, bir şekilde yeniden başlıyor. Siz iyi mutlu ve sağlıklı olun da..
Yanina gelemedim kusura bakma agri sizi derken bugune geldik sanada mahcup oldum ama unutmadim insallah gelicem gorusucez...
Amin sagolun cok tesekkur ediyorum icten sozlerinize...:rendeer:çok güzel bi haber:cat:
bende şahsen tanımıyorum ama ailemden biri nasıl hasta iken iyileştiginde sevindiysem aynı sevinci su andada yaşıyorum allahım en kısa zamanda daha iyi olmayı nasip etsin acil şifalar diliyorum yengeye ve sana:rendeer:
Tesekkur ederim sagolun..Tekrar geçmiş olsun. Eşinize de acil şifalar, bir an önce güçlenmeye bakın :rendeer:
kendini yeniden doğmuş gibi hissetmiş olmalısın,Allah a şükür,hani bebekken aklımız ermediğinden yürümenin mucize olduğunun farkında değildik,ama şimdi insan yürümenin değerini anlayabilir ve şükredebilir,çooooook çooook geçmiş olsun,bi daha olmasın inşallah
Amin İnsallah..:cat::rendeer:Tekrar tekrar geçmiş olsun.İyi haberlerinizi her zaman takip etmeye çalışıyoruz.İsterim ki hiç kimse motosiklet sonucu mutsuz olmasın...
Amin İnsalah cok sagolasin..Tesekkur ederim...:rendeer:adına çok sevindimm.. darısı yengemizin başına ALLAH tez zamanda aramıza eşinle dönmeyi nasip eder inşallah kalbimiz seninle kardeşim....:rendeer:
Tekrar tekrar gecmiş olsun umarım doğdun gün gibi eski ritmine geri dönersin...
:flower::flower::flower:::haapppy:::haapppy:::biggrinn::biggrinn::coool::::coool::::coool::::coool::::coool::::friends:::friends:::shake2::::shake2::::xblink::::xblink::::xblink::::melek02:::160::
çok mutlu oldum inan... gel gel güneye gel sen....
Birdaha gecmis olsun dostum...:cat:
geçmiş olun allah hayhırlı ömürler nasip etsin![]()
Bu arada kaza mı yapmıştınız ?