1 Kasım Pazar sabah namazdan sonra kahvaltıya bekliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar sabah namaz saati 5:30 6:00 gibi eyüp camiinde namaz sonrasında kahvaltı yapılacaktır gelmek isteyen benimle irtibat kurabilir..
0531 651 04 18 emre akdeniz

bende nöbetten çıkıcam 10 .00 civarı yanınızda olurum emrecim..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tam olarak namaz saatini ve kahvaltı saatini yazarsan,daha anlaşılır olabilir

ne alaka onu anlamadım??

kurulacak bir alaka yok gökhanım birlikte yaptığımız bir çok organizasyon gibi sıradan bir organızasyon bizim için alışık olmadık bir saat sadece hepsi bu. .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:51 ----------

ibadetin ve sadakanın gizlisinin daha makbül olduğunu biliyordum ben....

sen çaktırmada gelirsin :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:51 ----------

tam olarak namaz saatini ve kahvaltı saatini yazarsan,daha anlaşılır olabilir

kahvaltının yeri henüz belirlemedik pazar günü namaz saatinden 30dk önce buluşulacak . :cat:

GKN

kurulacak bir alaka yok gökhanım birlikte yaptığımız bir çok organizasyon gibi sıradan bir organızasyon bizim için alışık olmadık bir saat sadece hepsi bu. .

Ne biliyim olm, senin evlilik durumları falan varya dedim mevlüt falanmı olucak önce:) sonra dedim kendi kendime sabahın köründe ne mevlütü :p
E bide kahvaltı nerede olucak falan kızlar gelicekmi vs. tarzında bi bilgi görmediğim için garipsemem normal dimi:wiinkk:

kuşluk namazıda kılacakmıyız sevaptır

niyetin neyse onu kılarsın abi :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:01 ----------

Ne biliyim olm, senin evlilik durumları falan varya dedim mevlüt falanmı olucak önce:) sonra dedim kendi kendime sabahın köründe ne mevlütü :p
E bide kahvaltı nerede olucak falan kızlar gelicekmi vs. tarzında bi bilgi görmediğim için garipsemem normal dimi:wiinkk:

garip bende ilk defa görüyorum geçen emin geldi bu tarafa onunla lafladık biraz açıkcası organizasyon eminin fikri ben girip açıcam ama vakit bulamıyorum felan dedi i sonrasında ben açtım 6-7 arkadaş da yapalım deyince böyle bi karar çıktı madem heryerdeyiz bi de bile bişey yapalım dedik kızların gelmesi problem olmaz ama hangi kız sabah 6,30 7,00 gibi kalkıp kahvaltıya gelir ki hemde pazar sabahı :queen:

garip bende ilk defa görüyorum geçen emin geldi bu tarafa onunla lafladık biraz açıkcası organizasyon eminin fikri ben girip açıcam ama vakit bulamıyorum felan dedi i sonrasında ben açtım 6-7 arkadaş da yapalım deyince böyle bi karar çıktı madem heryerdeyiz bi de bile bişey yapalım dedik kızların gelmesi problem olmaz ama hangi kız sabah 6,30 7,00 gibi kalkıp kahvaltıya gelir ki hemde pazar sabahı :queen:

Biz kızlar olarak ancak öğle yemeğine katılmayı planlıyoruz :mrgreen: :queen:

GKN

Desenize erkek erkeğe rahat bi kahvaltı edicezzzz :cherry:

GKN

Namazı kaçırırsak endişe etmeyin, bende imamlık var,cemaatle kıldırırım ben namazı :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar