ne alaka onu anlamadım??
ne alaka onu anlamadım??
ibadetin ve sadakanın gizlisinin daha makbül olduğunu biliyordum ben....
tam olarak namaz saatini ve kahvaltı saatini yazarsan,daha anlaşılır olabilir
kurulacak bir alaka yok gökhanım birlikte yaptığımız bir çok organizasyon gibi sıradan bir organızasyon bizim için alışık olmadık bir saat sadece hepsi bu. .
kuşluk namazıda kılacakmıyız sevaptır
Ne biliyim olm, senin evlilik durumları falan varya dedim mevlüt falanmı olucak öncesonra dedim kendi kendime sabahın köründe ne mevlütü
E bide kahvaltı nerede olucak falan kızlar gelicekmi vs. tarzında bi bilgi görmediğim için garipsemem normal dimi:wiinkk:
ben ogün oruçlu olucam namaza katılırım sadece :cat:
Ne biliyim olm, senin evlilik durumları falan varya dedim mevlüt falanmı olucak öncesonra dedim kendi kendime sabahın köründe ne mevlütü
E bide kahvaltı nerede olucak falan kızlar gelicekmi vs. tarzında bi bilgi görmediğim için garipsemem normal dimi:wiinkk:
garip bende ilk defa görüyorum geçen emin geldi bu tarafa onunla lafladık biraz açıkcası organizasyon eminin fikri ben girip açıcam ama vakit bulamıyorum felan dedi i sonrasında ben açtım 6-7 arkadaş da yapalım deyince böyle bi karar çıktı madem heryerdeyiz bi de bile bişey yapalım dedik kızların gelmesi problem olmaz ama hangi kız sabah 6,30 7,00 gibi kalkıp kahvaltıya gelir ki hemde pazar sabahı :queen:
Biz kızlar olarak ancak öğle yemeğine katılmayı planlıyoruz :mrgreen: :queen:
dolmaları unutmassın o zaman:bounce:
dolmaları unutmassın o zaman:bounce:
dur ben dün şegitlikteki arkçıma deyim de yapsın bari :wiinkk:Dolmamı oda ne :silent:
Heeee sen gelirken dolma mı getireceksin abi, olur valla yeriz:queen:
mümkünse zeytinyağlı...çıt parmığının kalınlığını geçmesin...:cat:
dur ben dün şegitlikteki arkçıma deyim de yapsın bari :wiinkk:
ciddisin degilmi :queen: