yürekçe ,ortada bana yakışmayacak birşey yok,ben kuralların gerektirdiği şekilde moderasyonumu yaptım,hepsi bu.
Sitede dini muhabbetler yapmak yasaktır,burada ise sadece bir etkinliğin rotası belirtilmiş.Eğer ki namaz kılmayan gelemez,namaz kılmayan kafirdir vs. gibi cümleler içinde bulunsaydı evet o zaman bu başlık onay bile alamazdı,sizde göremezdiniz.Ancak konu pazar günü yapılacak bir gezinin rotasını belirtmiş,önce şu sonra bunu yapacağız,isteyen istediğine katılır (namaza gelmez,kahvaltıya gelir vs.) şeklinde de devam etmiş.Dini bir ideolojinin güdülmediği,herhangi dini bir yönlendirme olmadığı bu başlık benim nazarımda sadece bir buluşma başlığıdır.Konuyu onaylayıp yayına sokan ben değilim,ben sadece sonrasında yapılan tartışmaları sildim.Olay bu.55 tane mesajı sildiğim bir başlıkta her mesaj üstüne 5 saat yoğunlaşma gibi bir şansım yok,tartışma uyandıracağını,kurallara uymadığını düşündüğüm mesajı sildim.Olması gerekende bu.
Bana yakışıp yakışmadığını düşünmek tabi ki size kalmış.
Yapılan her işi herkes beğenmeli diye bir kaide yok,gerçekçi olmak gerekirse zaten bu mümkün de değil.Özel mesajla da arkadaşın biri giydirdi dün,daha işlemlerim bitmeden yazmış yazıştırmış.Sonra işlemlerin bitmiş halini görünce (özel mesajını moderasyon bittikten sonra okuyup yanıtlayabildim doğal olarak) özür dileyip bir yanlış anlaşılma olduğunu belirtti.
Çok fevri davranıyor herkes.
Ne aşırı dindarım,ne dinsiz.Zaten ikisinden biri de olsam bu başlığa yazacağım mesaj ve yapacağım moderasyon bu olurdu çünkü ben ben olmamın ötesinde burada bir yönetici olarak varım ve yapmam gereken şeyler ile yapmamam gereken şeyleri gayet net görebiliyorum.Sizde konuyu bu yönde uzatmadan devam ettirirseniz sevinirim.
Benimle ilgili bir düşünceniz varsa yine özel mesaj yoluyla da irtibata geçebilirsiniz.