[Ankara - MT]

jr.

hangi motora ait hangi bilgiyi istiyorsunuz?

kuvvetmiranın dediği gibi o konular zaten gerektiği zaman yüzyüze ya da buradan konuşuluyor. sizinle de yol yapalım, siz de kendinizi burayı msn gibi kullanırken bulacaksınız. hayat yeterince ciddi. hafta boyu farklı yollarda mücadele eden insanlar burada şakalaşarak haftanın planlarını yapıyorlar. gülümsemeden hayat mı geçer değil mi? :mrgreen:

herkesin motoru farklı olunca teknik bilgi paylaşımı fazla olmuyor. model başlıkları bu konuda daha iyi de olsa, sorunsuz modellerin başlıkları (bakınız cıbıf 150 :)) da bir noktadan sonra bizim başlığa dönüyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:41 ----------

serdar bi daha gidersen anahtarı bırakır mısın :)

arkadaslar düsük cc'de ve plakasi cikabilecek bi cross motor ariyorum.aklimda yamaha wr 125 x war,fakat bu zamana kadar %90 scooter ile yol yaptim,cross tecrübem yoktur,olan biraz bilgilendirirse sevinirim.uzun yol yapmiycak bu motor,ve nadiren cift kisi binilcek.yasadigim yerde trafik yok gibi,sessiz sakin bi ege tatil yöresinde yasiyorum.ara sokaklar haric yollar asfalt zaten.sifir 4.600 euro fln gördüm az önce bi sitede.yakit-vergi-bakim gibi masraflardan da kisaca bahsedildi mi,sahane derim,bi de tskr ederim

Merhaba Gençler,
Ankara Mt ekibini bir süredir iburadan izliyorum.
Anlamaya çalışıyorum. Ama hayal kırıklığı içersindeyim.
Burasını msn neye çevirmişsiniz. Motor ile ilgili bir tecrübe yok. Bilgi paylaşımı yok.
olmaz böyle kayıtsızlık. Yazık.
Hemde çok yazık..

sana da merhaba hoşgeldin

Burda Regal Raptor, Hyosung GT250, Honda Today ile takıldım gün boyu. Kendi motorumla ilgili şikayetlerim vardı son zamanlarda ama şimdi motorumun kıymetini daha iyi biliyorum. :) Geldiğimde bir test sürüşü ayarliyim istersen sana Evren. :D

Burda Regal Raptor, Hyosung GT250, Honda Today ile takıldım gün boyu. Kendi motorumla ilgili şikayetlerim vardı son zamanlarda ama şimdi motorumun kıymetini daha iyi biliyorum. :) Geldiğimde bir test sürüşü ayarliyim istersen sana Evren. :D

bende isterim bende isterim. sen gel hele pazar günü en kötü dediin gibi çay kahve ile yaparız buluşmayı:)

Sertaç'ım tamam sana da veririm anahtarı, hem ne tarz almak istediğinden emin değildin fikrini değiştirir belki gene chopperdan devam eder beni yalnız bırakmazsın. :p Bu arada o Hyosung ile alt geçite bi girdim yattım, insanın canı şöyle bi racing olsun yatsın yardırsın istemiyor değil hani. :)

jr.

herkesin derdi başka..masraf etmeyip motorları değişelim zaman zaman :p

Merhaba Gençler,
Ankara Mt ekibini bir süredir iburadan izliyorum.
Anlamaya çalışıyorum. Ama hayal kırıklığı içersindeyim.
Burasını msn neye çevirmişsiniz. Motor ile ilgili bir tecrübe yok. Bilgi paylaşımı yok.
olmaz böyle kayıtsızlık. Yazık.
Hemde çok yazık..

ne zamandır izliyorsun Ankara Mt yi ?

neyi anlamaya çalışıyorsun ? motorsiklet sitesindesin

neden hayal kırıklığı içindesin ? buradaki birbirini tanıyan insanlar konuşmasınmı birbirleriyle onumu istiyorsun ?

burası msn değil burası forum ve ankara mt sorunlarını sohbetlerini burada yapıyor eğerki soracağın bir konu varsa zaten konu açılmıştır seni yönlendirirler.

motor ile ilgili tecrübe olmadığının kanaatine nasıl vardın bu forumda herkesin motorsikletle ilgili tecrübesiz olduğunumu sandın ?

bilgi paylaşımı olup olmadığını geçmiş sayfalardan gelerek okuyabilirsin ?

YAZIK OLAN NE ? HEMDE ÇOK YAZIK OLAN NE ? DİKKAT ÇEKMEK İÇİNMİ BU ŞEKİLDE KONUŞUYORSUN KİMSEYİ TANIMADAN

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:43 ----------

merhaba ankara mt

jr.

selam murat abi. pazar 3-4 gibi isteyen arabayla isteyen motorla gelsin toplanalım çayyolunda derim ben.

arkadaslar düsük cc'de ve plakasi cikabilecek bi cross motor ariyorum.aklimda yamaha wr 125 x war,fakat bu zamana kadar %90 scooter ile yol yaptim,cross tecrübem yoktur,olan biraz bilgilendirirse sevinirim.uzun yol yapmiycak bu motor,ve nadiren cift kisi binilcek.yasadigim yerde trafik yok gibi,sessiz sakin bi ege tatil yöresinde yasiyorum.ara sokaklar haric yollar asfalt zaten.sifir 4.600 euro fln gördüm az önce bi sitede.yakit-vergi-bakim gibi masraflardan da kisaca bahsedildi mi,sahane derim,bi de tskr ederim

Merhaba,Cross sürmek scooterdan çok farklı bunun farkında olduğunuzu varsayıyorum...tepkimeleri oldukça farklıdır...alışana kadar artçı almamnızı tavsiye ederim...sakin bir yerde yaşadığınızı söylemişsiniz alışma süreniz 1 haftayı geçmez hergün kullanırsanız...model olarak ise size tavsiye edebileceğim Zealsung marka crosslar ama önce formlardan iyi bir araştırın genelde sorunlu motorlar olarak bilinir ancak 2005 yada 2006 üretimleri oldukça sorunsuz onu biliyorum bir arkadaşımın vardı...sanırım 1.5-2 bin tl. arasında bulabilirsiniz başlangıç için hem ekonomik hemde iyi bir motor...umarım yardımcı olabilmişimdir...

Keşke bende Ankarada olsaydımda arabayla arkanızdan gelseydim, sizi bekletseydim trafikte.. :( Yemek bulduğun yere yerleşmek ne kadar kötü birşeymiş.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet
merhaba arkadaslar,

gecen hafta senenin son kursuna yazilmis bulunuyorum. kizilaydaki ozkizilay surucu kursuna B den A2 ye fark icin kaydoldum. 26 aralik 2009 da teorik sinav var. 12 ocak 2010 da direksiyon sinavi. akabinde de insallah ehliyetimizi alacagiz.

gordumki burda aksiyon var. :)
ben de ankara etlikte yasiyorum, kocatepe de calisiyorum...

olaylara dahil olalim dedim. 2010 un ilk aylarinda da bir 125 veya 250 lik motor ayarlayabilirsek gonlumuze gore. bu dahiliyeti teorikten pratige de tasiyabilirim. :)

selamlar...

ps. kendimizi tanitmayi unuttuk bu arada: 34 yas, evli+3cocuk, cuz-i derecede 2 teker tecrubesi, kulli derecede 4 teker tecrubesi (15+ B sinif ehliyet ve yol), bilgisayar programcisiyim. kayseriliyim. falan filan... :)

merhaba arkadaslar,

gecen hafta senenin son kursuna yazilmis bulunuyorum. kizilaydaki ozkizilay surucu kursuna B den A2 ye fark icin kaydoldum. 26 aralik 2009 da teorik sinav var. 12 ocak 2010 da direksiyon sinavi. akabinde de insallah ehliyetimizi alacagiz.

gordumki burda aksiyon var. :)
ben de ankara etlikte yasiyorum, kocatepe de calisiyorum...

olaylara dahil olalim dedim. 2010 un ilk aylarinda da bir 125 veya 250 lik motor ayarlayabilirsek gonlumuze gore. bu dahiliyeti teorikten pratige de tasiyabilirim. :)

selamlar...

ps. kendimizi tanitmayi unuttuk bu arada: 34 yas, evli+3cocuk, cuz-i derecede 2 teker tecrubesi, kulli derecede 4 teker tecrubesi (15+ B sinif ehliyet ve yol), bilgisayar programcisiyim. kayseriliyim. falan filan... :)

ersin hoşgeldin ben motorumu satıyorum 250 süpershadow keeway ilgilenirsen bende etlikteyim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:44 ----------

2s93qdl.jpg

13-08-2009 da muayenesi yapılmış

yok evrenim belki bi enduro yada honda shadow

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:49 ----------

2chm5x4.jpg

evrenim toplu sürüşlerde lazım olur diye bunumu alsam acaba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar