[Ankara - MT]

leyn kansız insan çakımı alıp geliyorum yarın cıbıfta gelıyo er6 da geliyo cıbıfı parcalicam senin tekerlerini kescem gel hele bekliyom yıbırımı modifiye ediyorum su an bıcak balta ne bulursam takıyorum önüne silindir takcam ezcem cıbıfııı asfalt karizma görür :mrgreen: sonrada junyoru gidonda gezdircem

Hep demiyormuyum,yıbırla sana ekmek çıkmaz diye,işte aklın yolu bir:mrgreen:
Alalım sana da bir Monster 620ie,yakışır:)

jr.

suku o lafı "aklın yol'yıbır" şeklinde anlamış abicim :mrgreen: hızlı okuyun bak karışıyo:mrgreen:

(kesin sattırıyoz sukunun motoru bu kış :mrgreen:)

kask işini hallettim sanırım evren sağolasın.. çenesiz kask soğuk olabilir akşam :)

monster alacaksak bana alalım benim er6 yı sukuya verelim zaten gözü var nazar değdiriyo :)

jr.

nazar değil..direk sabote ediyo..allahtan takozları hesaba katmadı pis adam :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:13 ----------

benim motordaki nazar boncuğuna gözünü bir dikti abicim çatlattı boncuğu..benim motoru savunurken şehit düştü garibim boncuk :)

suku o lafı "aklın yol'yıbır" şeklinde anlamış abicim :mrgreen: hızlı okuyun bak karışıyo:mrgreen:

(kesin sattırıyoz sukunun motoru bu kış :mrgreen:)

Biraz daha gaz verelim,1000RR'cı yaparız onu da:mrgreen:

Bir de bana diyor benim yıbırla delerim seni otobanda felan diye:mrgreen:

1000 rr nin egzozdan ses çıkmıyomuş, beğenmedi suku bey :)
adam hondayı duydu mu b.k atmadan duramıyo afedersiniz :)

jr.

gürkan, okuldan konu açılınca oflayn oldu bir anda :mrgreen: hıahhaha

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:19 ----------

eksozdan ses mi?

motoru değiştirince apaçi ruhundan da kurtulacak. eski bir apaçi büyüsü yapılmış o motora.

Halk bekleyişte,suku ne ara taktıracak motora duptıs müzik tesisatı ve neonları takacak diye:mrgreen:

Ducati'nin sesini de beğenmedi acaba ne kakalasak:)

ducati'nin sesini beğenmeyen adamı asarım bee :p
topcase tamam sukuda.. şimdi de tesisat bakıyo :)

jr.

yarın 11de çayyoluna gelmeyenin enjektörü tıkansın. enjeksiyonlu olmayanların marş motoru bozulsun :)

şimdik hayranlarım zaman her seyin ilacıdır diyelim bana cbr600f mi aldırcaksınız illa Serkan abinin atamadıgı kızları atar gezdiririm ona göre:mrgreen:

Ducatiye verılen paraya yazık pazarcı motorunun aynısına 13 bin tl mi verilir git ybr al yoshimuro esoz taktır al sana ybr monter 625

jr.

şaka bir yana otururz en az 1-2 saat çay may derken. 11i kaçırdım demeyin..ankara mtde fırsatlar fırsatları takip eder.

jr.

3 parçaya ayrılsın, onu bile birleştiremeyip de resmini çekip başlık açıp forumu kirletsin :mrgreen:

Beyler ben şu anda otobüsten yazıyorum, Antalya yolcusuyum da. :) Cuma günü için "malesef" diyorum ama pazar günü dönersem ve o gün bişeyler yapabilirsek ben gelebilirim. O değil de havalar soğuyor, benim kışlık eldivenim yok bi ara almak lazım. Tavsiyesi olan var mı? Marka/Model falan...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar