[MT] İZMİR 29 Ekim Bu Cumhuriyet Bizim Korteji

Kortej gerçekten çok güzeldi inanılmaz bi kalabalık olduk arabamızda kıyaktı hani:p

Gelen gelmeyen herkese çok teşekkürler:rendeer:

Tuncer olaylar sana anlattığım gibi gelişti neyse konuşuruz bi ara:cat:

Bende makina bozulana kadar toplanma yerlerinden bi kaç kare var koyucam birazdan diğer resimleri elinde olanlar ilerleyen vakitlerde paylaşır:wiinkk:

pazartesi günü getir makineyi su sogutmalı yapalım hiçbir fotograf makinesi o kadar ısınmaz bilader :queen::queen:

arkadaslar gerçekten cok güzel oldu katılan katılmayan herkesin cumhuriyet bayramı kutlu olsun ayrıca kavurma gerçekten nefisti herkese teşekkürler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:28 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:35 ----------

Bendeki fotolar bundan ibaret:pale:

Bu arada Gökalpcim ve tüm Mt üyeleri bugün polis memurlarıyla yaptığımız uzun iştiareler sonucu seneye büyük ihtimalle korteji resmi geçitle beraber yapabiliriz böyle bir girişim için bi deneme yapıcaz yani en azından olmaz derlerse biz gene eski tas eski hamam devam ederiz ama olursada çok güzel olur:cat:

Güzel bir Gün,güzel bir kortej oldu:cat:
Katılan herkese teşekkürler.

Tebrikler İzmir Mt. İş dolayısıyla orada olamadım ama ne kadar coşkulu geçtiği resimlerden anlaşılıyor. Hepimizim Cumhuriyet Bayramını tekrardan kutlar resimler için teşekkür ederim :cat:

Tebrikler İzmir Mt. İş dolayısıyla orada olamadım ama ne kadar coşkulu geçtiği resimlerden anlaşılıyor. Hepimizim Cumhuriyet Bayramını tekrardan kutlar resimler için teşekkür ederim :cat:

Teşekkür ederiz Kadir keşke gelebilseydin:pale:

Neyse seneye bu arada bu resimler hiç bişey sen bide kortejin resimlerini gör:wiinkk:

Moderatör (forrap)
Mert,ben 2007 yılında kortej için izin istediğimde böyle bir yazılı izinin verilemeyeceği,sadece destekte bulunabilecekleri (sorun çıkartmayarak,korteje eskortluk ederek) söylenmişti(konaktaki il emniyet müdürlüğünde,terör şube ile görüşmüştüm-o kortej terörü lanetleme kortejiydi- ama bu isim altında izin istenmemişti,kortej izni istemiştim).
Kaldı ki yazılı bir izin verilse dahi tankların,yayaların ya da farklı bir unsurun motosikletle -bu kadar yüksek adetteki motosikletle- bir arada kortej yapması(hız uyumsuzluğu,durup kalkma durumları vs. yönünden) fikri bana parlak bir fikir gibi gelmiyor.
Kortej bittikten sonra,kordon tamamen bize tahsis edilmiş şekilde yapılan kortej bence oldukça amaca uygun(bu günkü gibi bir ortam).

Süre daha çok,konuşuruz tabi ki.Ama olayın belli keskin hatları var,olaya sadece izin yönünden bakmamak,bakılsa bile sorun çıkabileceğini düşünmek lazım:wiinkk:

Mert,ben 2007 yılında kortej için izin istediğimde böyle bir yazılı izinin verilemeyeceği,sadece destekte bulunabilecekleri (sorun çıkartmayarak,korteje eskortluk ederek) söylenmişti(konaktaki il emniyet müdürlüğünde,terör şube ile görüşmüştüm-o kortej terörü lanetleme kortejiydi- ama bu isim altında izin istenmemişti,kortej izni istemiştim).
Kaldı ki yazılı bir izin verilse dahi tankların,yayaların ya da farklı bir unsurun motosikletle -bu kadar yüksek adetteki motosikletle- bir arada kortej yapması(hız uyumsuzluğu,durup kalkma durumları vs. yönünden) fikri bana parlak bir fikir gibi gelmiyor.
Kortej bittikten sonra,kordon tamamen bize tahsis edilmiş şekilde yapılan kortej bence oldukça amaca uygun(bu günkü gibi bir ortam).

Süre daha çok,konuşuruz tabi ki.Ama olayın belli keskin hatları var,olaya sadece izin yönünden bakmamak,bakılsa bile sorun çıkabileceğini düşünmek lazım:wiinkk:

Desene bukünkü Bmw'li polis pis yedi beni:p:queen:

Neyse konuşuruz tabi daha vakit çok:cat:

Konuyu Toplam 21 Üye okuyor. (16 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)
extreme1925, osbourne, forrap, Hay.alper.est, EliteXC, wert_35, washburn24, seannnnn, yürekçe, APV41, dunpa, deadendst, MuZo_, ab285, Özer, printman

maşşallahh :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar