[Ankara - MT]

jr.

imiçşek sitesi çok yavaş ve takılıyor. bugün yükleyemiyorum. yarına kaldı.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:12 ----------

DENEME BİR Kİ ÜÇ

kısmet diilmiş yükleme fotoları :p

erman kapris yapma hakkaten yaa :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:06 PM ----------

hem sattın onları, motora binmedin hemde trip atıyosun :)

onlar sattı ama keyıflerı bılır köfteleri cayı sarabı meyveleri kacırdılar :mrgreen:

jr.

abi mangal başlığına koyayım diyorum ne dersiniz..buraya da link atarız..reklam olsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:51 ----------

foto linklerini ayrı bi yere kaydediyorum garanti olsun diye

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:51 ----------

erhan abi sizin motordaki resmimizi koyar mısınız

Koymaya çalışıyorum da, sanırım bir problem var (yüklemede)
Mangal başlığı iyi olur, ama burası daha popüler

Son düzenleme:

jr.

sukutırların efendisiyim ben abi. sizin göremeyeceğiniz kadar uzaklaşınca hem gözleri kapattım hem elleri bıraktım :mrgreen:

jr.

benimki benden uzun boylu çıkmış ya :)

son 3 fotoyu koyuyorum bitiyor

Çılgın Fatih imizin Honda XL 200 motoru ile çıktığı rampanın resmini koyuyorum, benim diyen motorcu gelsin çıksın da görelim, şaşkınlıktan ağzımız açık kaldı :cyclopsan, fotoğraf bile çekemedik, ancak sonradan boş araziyi olsun fotolayım dedim :cherry:,
Fatih tebrik ediyorum :rendeer:

jr.

tamamdır gerisini de aynı yere koydum..buraya da atayım mı gerek var mı?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:34 ----------

Bence gerek yok

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:35 ----------

Bu gün gezi güzeldi, yiyecekler güzeldi, bir de Fenerin galibiyeti üzerine kaymaklı şöbiyet gibi geldi :)

jr.

herkese iyi geceler. sağolun erhan abi pırlantanın üzerindeki resmimiz için :cat:

eyimm cıkmamıss fotoda :=P
beyyler herkeze tesekkur.. yinee afiyettle bi gezii olduu... ben duz devam ettimm sanırım ehrkezz otobana dönndü.. vedalasaamadık.. kusuraa bakmayın

Çılgın Fatih imizin Honda XL 200 motoru ile çıktığı rampanın resmini koyuyorum, benim diyen motorcu gelsin çıksın da görelim, şaşkınlıktan ağzımız açık kaldı :cyclopsan, fotoğraf bile çekemedik, ancak sonradan boş araziyi olsun fotolayım dedim :cherry:,
Fatih tebrik ediyorum :rendeer:

Bu ne ki abi..Ben Eymir'e Odtü ormanından aşağıya inerek girdim. :p :mrgreen:

iyi akşamlar.. gezi sonrası herkes yorulmuş anlaşılan.. hiç hareket yok :)
fatih hoca derseniz, o tatilde olduğu için enerjik :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar