[Ankara - MT]

jr.

ben yatıyorum. tüm güzel arkadaşlarıma yarın iyi eğlenceler. sen alınma suku "güzel arkadaşlar" dedim :mrgreen:

(bu espriden sonra şimdi gelenler de gelmeyecek :mrgreen:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:29 AM ----------

(konuş be abi!!) abi tabi biraz can sıkıyor da hep bu sertaçla yasin yüzünden..sattılar masada beni :pale:

evrenim sen mevzuyu biliosun ama yanlış anlaşılmalar olabilir diye düzeltme yapim. ben hiç karagöle gelicem demedim aksine gelmicem dedim karagöle....

tabiiki dostlukla bunun bi ilgisi olduğunu sanmıyorum son gezi konusuna gelince pek anlamadım içeriğini (belkide anlamak istemedim)

neyse hepinize ii geceler

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydınlar olsun arkadaşlar.

bugün uyku tutmadı, gelmek istiyordum ama uyuyamayınca şimdi eziyet olacak hem piknik hem yarınki istanbul toplantısı. artık bir dahaki sefere.

güzel, güneşli bir günü daha geride bıraktık :)
karagöl ekibi ne yaptı? erman beni aradı gelen giden yok karagöle diye :)

Sizleri tanıdığıma memnun oldum.. Hemde çok.. Hepinizi çoook sevdim =))
Bu güzel günü yaşadığımız için tekrardan ayrıca teşekkür ediyorum sizlere..

P.s: Arabayla takip vs baya zor oluyormuş hem sizin hem benim açımdan bayağı beklettim sizi A.O.Ç nin oradan geçerken... Bazı noktalardada öyle.. Tekrardan teşekkürler.. =))

Bugün güzeldi valla, Eymir'i de ilk defa gördüm ama gayet keyifli biyer. Birçok güzel motor ve motorcular da hoş bir manzara oluşturdu. Yeni tanıştığım arkadaşlar; çok memnun oldum. :)

Karagöl grubu ne yaptı acaba merak ettim...

günün özeti:
çok iyi tavla oynuyorum:)
tavlada rakip tanımıyorum:):)
sertaç hız rekoru kırdı:)
hava çok güzel ve ortam daha güzeldi
balık ekmek harikaydı(özlemişim)
dönüşte yasin uçtu koptu gitti

katılan herkese candan teşekkür ediyorum. benim için hayatımdaki çok güzel ve özel günlerden biri oldu.

Arkadaşlar güzel bir gezi ve güzel bir gündü, katılan herkese teşekkür ederim :) (Karagöl ekibi :mrgreen:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:49 PM ----------

güzel, güneşli bir günü daha geride bıraktık :)
karagöl ekibi ne yaptı? erman beni aradı gelen giden yok karagöle diye :)

Biz Erman ı gördük ama kendimizi göstermedik :mrgreen:

Bende sabah benzin alırken Petrol Ofisinden para çeken birini gördüm cbr 600'dü sanırsam motoru..
Dedim herhalde buda kargöl ekibinden (daha kimseyi görmemiştim o vakte kadar) ama değilmiş.. =)

karagöle korkudan gelemdınız sanırım ayrıca evren senı o kadar aradım geri dönmeye gerek duymadın bende bundan sonra ona göre davrancam

jr.

atma sukucum kimse aramadı beni..türksel kapalı aveyada da çağrı yok.

Erhan abi, Murat abi, Evren&Ceyda, Fatih ve Barış hepinize tek tek teşekkürler.
Gerçekten güzel bir gün geçirdik.
Tadı damağımda kaldı sucukların ve közlenmiş patateslerin :)

jr.

sukucum cidden yok. trip atma. zaten gittiğimiz yerde telefon çekmiyordu. fotoları yüklemeye başlıyorum yarım saate.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:29 PM ----------

ya bu ne iğrenç bi sistem tam upload etti sayfa kapandı..her gezide aynı şey olur mu ya

kısmet diilmiş yükleme fotoları :p

erman kapris yapma hakkaten yaa :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:06 PM ----------

hem sattın onları, motora binmedin hemde trip atıyosun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar