25/10/2009 Malkara Gezisine Var Mısınız??

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Süper oldu bu teşekkürler mehmet :) Sabah görüşmek üzere.
Kamera aparatını takamadım sabaha erken kalkabilirsem kamerayı da takarım :)

efe_1987 namı diyer mehmet kardeşim de gelebilir,ben gelirsem tabi,yarım saat sonra haber verecem

arkadaşlar şimdi < haber geldi gelemiyorum yinede bir durum <olursa cepten sizleri bulur yetiştirim.Allaha emanet olun kardeşlerim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tüh :(
Sen yine de gelmeye çalış

Bayrağı kaptırmam BEnim nerden geldiğimi bilen varmı Cıp Cıpımı bakıma soktum :) beyler yarın sabah saat 7 de yola çıkıyoruz ben fatihteyim benle buluşmak istiyen varmı gişelere kadar beraber gidelim ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:55 PM ----------

arkadaşlar şimdi < haber geldi gelemiyorum yinede bir durum <olursa cepten sizleri bulur yetiştirim.Allaha emanet olun kardeşlerim.

Seni Sünnet edicem zaten güzel u Dönüşü yapıon :queen:

Bayrağı kaptırmam BEnim nerden geldiğimi bilen varmı Cıp Cıpımı bakıma soktum :) beyler yarın sabah saat 7 de yola çıkıyoruz ben fatihteyim benle buluşmak istiyen varmı gişelere kadar beraber gidelim ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:55 PM ----------

Seni Sünnet edicem zaten güzel u Dönüşü yapıon :queen:
eyvallah kardeş

Anlaşılan tek motor gidicem gişelere kadar :S 7 de çıkıcam yola 8 de gişelerde olurum inşallah. Hepinizi yüreğinizden öpüyorum geç kalmayın. yeni saate göre gelicem.

bol bol resim çekip koyun da bizde yararlanırız...:queen::queen::queen::cherry:

Yaman peynircilik Malkarada hemen yol kenarindadir Malkara icine girmenize gerek yoktur Tekirdagdan gelenler Malkaraya sapmadan devam edecekler Malkaradan 2 Km. kadar sonra Yaman Peynircilik var.
(Değirmen Restorant) bilmiyorum yeni acilmis herhalde bayagi zaman oldu memleketime gitmeyeli :)

iyi eglenceler

mgu

Cumartesi, 24 Ekim 2009
Yaz saati uygulaması bu gece sona eriyor. Gece 04.00'de saatler 1 saat geri alınacak.
Yaz saati uygulaması bu gece sona eriyor. Cumartesiyi pazara bağlayan gece saat 04.00'te saatler 1 saat geri alınacak. Yaz saati uygulamasına 29 Mart 2009 tarihinde geçilirken, saatler 03.00'te bir saat ileri alınmıştı.

29 Mart 2009 tarihinde başlayan yaz saati uygulaması, çalışma saatlerinin günün güneşli bölümüne alınması suretiyle, gün ışığından daha fazla yararlanılması, elektrik enerjisinin aydınlatmada kullanılan bölümünden tasarruf sağlanması amacıyla yapılıyor.

efe_1987 namı diyer mehmet kardeşim de gelebilir,ben gelirsem tabi,yarım saat sonra haber verecem

mustafa haber bekliyorumm hadi ok olsunda bi gezip gelelim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:52 PM ----------

cihan ben merterdeyim bide kağıthaneden by dengesiz var mustafa ondan haber bekliyorum olursa sabah müsait biyerde bulusup gideriz birazdan haber gelir

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:52 PM ----------

cihan ben merterdeyim bide kağıthaneden by dengesiz var mustafa ondan haber bekliyorum olursa sabah müsait biyerde bulusup gideriz birazdan haber gelir

Coco ben yatıyorum sabah yeni saate göre 7 de kalkıp gidicem inşallah gişelere :cat:

mehmet geliyorum dew-rem haberin olsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:01 AM ----------

Saatlerimizi bu gece 1 saat geriye almayı unutmayalım arkadaşlar !!!
MT İstanbul yarın sabah Saat 08.00 da mahmutbey gişelerinde buluşuyor..
Hareket saati 08.15..

1- Blue white(MT)
2- K@@n (MD)
3- Özgür (A2)
4- By_dengesiz(MT)
5- By_star(MT)
6- Cihan_34_ist (MT)
7- Eyüb (MT)
8- UmARsIZ (MT)
9- Mehmetay18 (MT) (Avcılar gişelerinden gruba dahil olacak)
10-okican71 (A2)
11-Erdal Özgüner (MF)
12-CAPANORD (MT)

Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar..

+1 efe 1987-mehmet de gelecek 8.00 de gişelerdeyim

MT istanbul

1- Blue white
2- By_dengesiz
3- Cihan_34_ist
4- Eyüb
5- UmARsIZ
6- Mehmetay18 + Artçısı İlhan (Avcılar gişelerinden gruba dahil olacak)
7- efe1987

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:15 AM ----------

İyi geceler arkadaşlar..sabah görüşmek üzere inş...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ya kaldım tam da tahmin ettigim gibi oldu bir dahakine

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar