Teşekkürler Türkiye :cat:
arkadaşlar şimdi < haber geldi gelemiyorum yinede bir durum <olursa cepten sizleri bulur yetiştirim.Allaha emanet olun kardeşlerim.
eyvallah kardeşBayrağı kaptırmam BEnim nerden geldiğimi bilen varmı Cıp Cıpımı bakıma soktumbeyler yarın sabah saat 7 de yola çıkıyoruz ben fatihteyim benle buluşmak istiyen varmı gişelere kadar beraber gidelim ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:55 PM ----------
Seni Sünnet edicem zaten güzel u Dönüşü yapıon :queen:
bol bol resim çekip koyun da bizde yararlanırız...:queen::queen::queen::cherry:
efe_1987 namı diyer mehmet kardeşim de gelebilir,ben gelirsem tabi,yarım saat sonra haber verecem
Bayrağı kaptırmam BEnim nerden geldiğimi bilen varmı Cıp Cıpımı bakıma soktumbeyler yarın sabah saat 7 de yola çıkıyoruz ben fatihteyim benle buluşmak istiyen varmı gişelere kadar beraber gidelim ?
cihan ben merterdeyim bide kağıthaneden by dengesiz var mustafa ondan haber bekliyorum olursa sabah müsait biyerde bulusup gideriz birazdan haber gelir
mustafa haber bekliyorumm hadi ok olsunda bi gezip gelelim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:52 PM ----------
Bayrağı kaptırmam BEnim nerden geldiğimi bilen varmı Cıp Cıpımı bakıma soktumbeyler yarın sabah saat 7 de yola çıkıyoruz ben fatihteyim benle buluşmak istiyen varmı gişelere kadar beraber gidelim ?
cihan ben merterdeyim bide kağıthaneden by dengesiz var mustafa ondan haber bekliyorum olursa sabah müsait biyerde bulusup gideriz birazdan haber gelir
Coco ben yatıyorum sabah yeni saate göre 7 de kalkıp gidicem inşallah gişelere :cat:
mustafa haber bekliyorumm hadi ok olsunda bi gezip gelelim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:52 PM ----------
mehmet geliyorum dew-rem haberin olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:01 AM ----------
Saatlerimizi bu gece 1 saat geriye almayı unutmayalım arkadaşlar !!!
MT İstanbul yarın sabah Saat 08.00 da mahmutbey gişelerinde buluşuyor..
Hareket saati 08.15..
1- Blue white(MT)
2- K@@n (MD)
3- Özgür (A2)
4- By_dengesiz(MT)
5- By_star(MT)
6- Cihan_34_ist (MT)
7- Eyüb (MT)
8- UmARsIZ (MT)
9- Mehmetay18 (MT) (Avcılar gişelerinden gruba dahil olacak)
10-okican71 (A2)
11-Erdal Özgüner (MF)
12-CAPANORD (MT)
Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar..
+1 efe 1987-mehmet de gelecek 8.00 de gişelerdeyim
arkadaşlar malkaralı varmı aranızda ?
Var.
Motosikletlerin sesini duyunca merak ettim baktım burgazdaki grup geçiyodu.Bizim burası alışkın değildir etraftaki insanlarda şaşkın şaşkın bakıyodu![]()