25/10/2009 Malkara Gezisine Var Mısınız??

gidin oturun evinizde kardeşim ne o her hafta gezi , gez gez nereye kadar :p :)

kıskançççç :queen:

senin twister 250 in yokmuydu cansu,yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa,bıcır deeeeel cıbır cıbır:queen::queen::queen::queen::queen:

yok ya twister arkadşındı :cherry:

bıcır bi kere o herkesten farklı benim aşkım bıcırım diyorum ona her gece rüyama giriyo zaten :salut:

İnşallah Alırsın :cat: Gezi Resimlerini Atıcakmısın biraz heyecanlanalım Bu arada Günaydın Güzel Dünyanın Heyecanlı Senaristlerii.:bounce::rendeer:

koycaz tabiki geziyi yapalım bi :) sanada günaydın :rendeer:

kıskançççç :queen:

yok ya twister arkadşındı :cherry:

bıcır bi kere o herkesten farklı benim aşkım bıcırım diyorum ona her gece rüyama giriyo zaten :salut:

koycaz tabiki geziyi yapalım bi :) sanada günaydın :rendeer:

Rüyana giriyo He Walla bak Ben Ona 3 gün önce Kavuştum tattırdığı Duygular Arasında Seni Ateşlemek gibi olmasın Ama rüyalarına girmicek bir motor değil Bunu Bizzat yaşıyan birisi olarak söylüyorum Kim nederse desin yok bisiklet gibi vs.vs gören 1 daha dönüp bakıyor türkiye şartları için ideal . hem hız hem görünüş manevra benzin sarfiyatı servis ağı vs.vs :queen: Dün akşam asker uğurlamaya gittim baktım öndeki asker aracı 120-130 bende kaptırdım ibreye bi baktım yol hafif eğimli 135 :) Cian Dedim yavaşş Eski motorunun Hemen hemen 2 katı hızla gidiosun Ama bi yandanda Altımdaki 2 tekerli Sevgilim dioki Yol booşsa fizana giderim silkmeden titretmeden inciltmeden. :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eeee kimler gidiyor bir toplanma alanı olacak mı? Yeni egzostumu uzun yolda denemek isterim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Cumartesi gecesi arkadaşlarımla yapacağım atraksiyona göre geleceğim ama gelme şansım şu an için %95

nx4 falcon'um oldu eğer pazara kadar elime geçerse sabah 7 gibi istanbuldan gelicem kahvaltımı yapıp geri-istanbul-zincirlikuyuya gelicem..Maksat km olsun.
Arkadaşlar baltalimanı,istanbul-malkara,lüleburgaz arası Tam 209 km.

nx4 falcon'um oldu eğer pazara kadar elime geçerse sabah 7 gibi istanbuldan gelicem kahvaltımı yapıp geri-istanbul-zincirlikuyuya gelicem..Maksat km olsun.
Arkadaşlar baltalimanı,istanbul-malkara,lüleburgaz arası Tam 209 km.

kanki malkara ile ne işin var yahu ? Siz İStanbuldan Sİlivri Kınalı Marmara ereğlisi TEkirdağ Malkara Güzergahından geleceksiniz.. :cat:

mgu

Işte bunu sevdim,silivriden murat abiyi de bekliyoruz onu arıcam ben gelirse ben mehmetle beraber silivriye giderim ordan geliriz biz inşallah hava güzel olur inşallah güzel olur inşallah güzel olur

Arkadaşlar bu pazar kitap kampanyasıana destek amaçlı araçla zincirlikuda bp deyim, üzgünüm.
Kitapları taşımak için araç lazımmış.

Menü : Sabah çorbası, tavuk sis, kasarli kofte, normal kofte, salata,pilav, yogurt, mesrubat : 15 TL

Son düzenleme:
kanki malkara ile ne işin var yahu ? Siz İStanbuldan Sİlivri Kınalı Marmara ereğlisi TEkirdağ Malkara Güzergahından geleceksiniz.. :cat:

Toplanıp gideceğimiz hakkında bilgim yoktu dostum..İstanbulda ki kitap yardımın da büyük vazifem var..Günlerdir onun için uğraşıyorum..
Saat ayarlaması yapamayabilirim.Ve doğal olarak gelemeyebilirimde.

arkadaşlar bu pazar kitap kampanyasıana destek amaçlı araçla zincirlikuda bp deyim, üzgünüm.
Kitapları taşımak için araç lazımmış.

abi mustafa ben,eğer gidemezsem senin yanına gelirim canım abicim,sizin kampanyanız da güzel bu arada

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:07 PM ----------

menü : Sabah çorbası, tavuk sis, kasarli kofte, normal kofte, salata, yogurt, mesrubat : 15 tl

aslında menü de güzelmiş beeee,ağzım sulandı valla,yarın belli olacak bizim iş,bakacaz durumlara göre gelmeye çalışıcam.olmazsa doooooğru murat abimin yanına kitap kampanyasına

satış hee iyi bakalım :cherry:

Murat abicim etkkinliğiniz güzelmiş bilseydim yapmazdım bu geziyi

valla satış değil yaaaaa

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:13 PM ----------

Eğer satış olsaydı sergen gezisine gelmezdim taaaa istanbuldan 400 km cik

mgu

Ya arkadaşlar satış değil bu güzel şeyler bunlar, bende arkadaşlara destek olmak amaçlı aracımla gidicem hem eşimide alıcam görsün bakalım motorcu arkadaşlarımı ona göre izin alması da daha kolay olur da ilerilerde ,,:bounce:

Musty Sen gelmezsen Ben Nasıl bulucam Len Yolları :mrgreen: Biri Alsın Beni.

MERAK ETME MOTORUN YOLU BİLİR,SERGEN E GİDİŞ GÜZERGAHINI GOOGLE EARTH PROGRAMINDAN EZBERLEMİŞTİM MURAT ABİ BİLİR:cherry: ,Bİ DE TABELALAR SAĞOLSUN

artık orası sana kalmış,indirecen programı çalışacan üzerinde

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:51 PM ----------

ben silivriye gidene kadar bütün üst geçitleri.ana kavşak ve ayrım yollarını teeek teeeek saymıştım valla,sonuç;sanki her hafta gidiyomuş gibi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:53 PM ----------

tabiki de e5 değil,avrupa otoyolundan yani mahmutbey gişeler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar