25/10/2009 Malkara Gezisine Var Mısınız??

peki buluşma yerini bilen varmı istanbuldan gideceklerden?
bi google earth linki alabilirmiyiz acaba bilen birinden? yada enlem boylamı??

Size gidiceğimiz yerlerden dudak uçuklatan kareler.
malkara.jpg

malkara22yenibitek_gleti.jpg

gkeada27d3ac0yf1.jpg
[/URL] [/IMG]
24_431157.jpg

tekirdag04.jpg

Burasıda tekirdağdaki gezilecek yerlerin linki
http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=45536

cihancım yaktın gemileri bakıyorum :) çok heyecanlı görüyorum seni :) sen kafaya koymussun kaçarı yok artık.. :) benim belli değil ama :(

Buda yol istikameti.
harita.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:52 PM ----------

cihancım yaktın gemileri bakıyorum :) çok heyecanlı görüyorum seni :) sen kafaya koymussun kaçarı yok artık.. :) benim belli değil ama :(
Nereye Belli değil Kaçarın kuçarın yok ben söliiim :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:54 PM ----------

Benim bigg boss gelir birazdan ben akşam eve gidince girerim topiğe Burda olun .:wiinkk:

Buda yol istikameti.
harita.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:52 PM ----------

Nereye Belli değil Kaçarın kuçarın yok ben söliiim :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:54 PM ----------

Benim bigg boss gelir birazdan ben akşam eve gidince girerim topiğe Burda olun .:wiinkk:

durumu izah ettim sana dostum.. bakalım kısmet artık..:wiinkk:

ben dün ist dan motorla kesana geldim,buradan katılacağım kesan malkara 25 km :) saat 3- 4 gibi tekrar e5 üzerinden ist a döneceğim.
bu arada ilk sayfada koyulan foto gelibolu yolundaki kavaklık restoranda daha önce olan bir buluşmaya ait,malkaradaki yere değil bunuda belirteyim ..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:34 PM ----------

motorunuz ufak hacimli ise e5 i tercih edin otobanda çok sıkılırsınız 100-110 km süratle :)
o foto geçen seneki keşan gezisinde çektiğim foto malkaraya hiç gitmediğim için koyamadım temsilen o fotoyu koydum:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:49 PM ----------

yap o zaman :cherry:

2 saatten beri tüm sitelerde listeyi düzenlemeye çalışıom zaten :queen:

kişi listesi:

10-Lüleburgaz 10 kişi

20-Malkara 10 Kişi

30-Keşan 10 Kişi

32-Saray 2 Kişi

42-Babaeski 10 Kişi

48-Pınarhisar 6 Kişi

49-Blue white(MT) İstanbul

50-Ahmet Geyin (MF) Çerkezköy

53-K@@n (MD) İstanbul+3

56-Özgür (A2) Ahmetbey

57-By_dengesiz(MT) İstanbul

58-By_star(MT) Muratlı

59-Cihan_34_ist (MT) İstanbul

60-Eyüb (MT) İstanbul

61-UmARsIZ (MT) İstanbul

62-Mehmetay18 (MT) İstanbul

63- ???

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben kadıköy'de oturuyorum. Fotoğraf makinem ve kamera var. Kamera aparatını taktırıp gelirim sanırım .)

günaydın arkadaşlar.. bu malkaranın dönüşü saat kaçta olacak acaba? bilgisi olan??

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Blue white(MT) İstanbul
By_dengesiz(MT) İstanbul
By_star(MT) Muratlı
Cihan_34_ist (MT) İstanbul
Eyüb (MT) İstanbul
UmARsIZ (MT) İstanbul
Mehmetay18 (MT) İstanbul

Bu listedeki arkadaşlar neredeler? Nereden gelecekler? Bir ortaya çıksınlar. Yolu bilen kim? Birisi organize edebilir mi acaba?

Blue white(MT) İstanbul
By_dengesiz(MT) İstanbul
By_star(MT) Muratlı
Cihan_34_ist (MT) İstanbul
Eyüb (MT) İstanbul
UmARsIZ (MT) İstanbul
Mehmetay18 (MT) İstanbul

Bu listedeki arkadaşlar neredeler? Nereden gelecekler? Bir ortaya çıksınlar. Yolu bilen kim? Birisi organize edebilir mi acaba?

Ben istanbul/Fatihteyim Fatihten gelicem. ve ümidim sabahın 7 sinde yola çıkıp en az 1 motorcu arkadaşlar buluşup gitmek ve saat 9 da herkezin gişelerde olmasını istiyorum ya siz ? :cat:

Dostum ben beylikdüzünde oturuyorum, eğer bir aksilik çıkmaz ise sizin buluşma saatinize ve yol güzergahına göre, ya avcılar gişelerinden, yada e-5 üzerinden size katılmayı düşünüyorum.. Gideceğimiz yeri bilmiyorum, her ihtimale karşı bir googleearth linki yollasalarda, en kötü navigasyon ile buluruz..Hayrabolu ile malkara arasında epey mesafe var gibi görünüyor haritadan bakınca.. malkaradamı yoksa hayraboludamı anlayamadım ben buluşma yeri.. Alpullu, malkara, hayrabolu yazıyor... Yoksa Alpullu denilen yer, malkara ile hayrabolunun arasında biryerdemii...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar