Motorcular tutkundur birbirine, merak etme, kimse seni orda bırakıp gelmez... Bu sırada cihancım motorun hayırlı olsun, kazasız belasız inş..
Benim o konularda Çok tecrübelerim oldu sen sadece anahtar takımı al yanına vede halat yeter. Çünkü Pazar günleri Ustamla beraber bazen motor tamirlerine giriyorum :wiinkk:
Motorcular tutkundur birbirine, merak etme, kimse seni orda bırakıp gelmez... Bu sırada cihancım motorun hayırlı olsun, kazasız belasız inş..
Tarih : 25/10/2009
Yer : Malkara Değirmen Restorant
Toplanma Saati : 10:00
Teker Dönüş Saati : 10:30
Toplanma Yeri : Aslı Petrol Shell Benzinliği
Lüleburgaz Rotası : Aslı Petrol – Alpullu – Hayrabolu– MALKARA
Menü ve ücret belirtilmemiştir.Herkes istediği yemeği yiyebilir
ve ona göre ücret öder..
Lüleburgaz İrtibat Tel : 0542 214 24 25 ( Ali Tezcan)
Malkara irtibat tel : 0543 803 23 23 (Aykut Tabak)
![]()
Bu gezi kesinlikle klüp/kuruluş adı altında düzenlenmemiştir..
Lüleburgaz motosiklet klübünden istifa ettim. Artık gezileri tek başıma organize ediyorum..
Bilginize...
ovvv super..
ya bu arada ustam dıyosun benım ole dıyecegım bı sahsıyet yok nedenıde karsılastıklarımın hepsı keko denyo elemanlar hep cırpma pesındeler bı elden gecıreyım dıyorum motoru en azından bı vıdaları fılan sıkılsın veya bana gosterılsınde ben sıkayım
yokmu ole guvenılır bı usta
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:49 PM ----------
eyvallah mehmet bılıyorum bunu ama ortadada kalmak ıstemem öğrwenene kadar tecrubelı motorcu kardeslerımden bılgı toplamam ıyı olur
cansu sen gecen de demedinmi artık gezilerde ben yokum bu ne azim kardeşim hayırlısı diyelim:rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:54 PM ----------
sen beni bul yardımcı olurum sana:rendeer:
peki bişi sorucam ben motor tamirinden filan çok anlamam arkadaşlar gezi sırasında olduya bi ufak kaza veya bozulma oldu nasıl çözücem bu konuyu motoru bırakıp gerımı gelıcem yanı ne onerırsınız ????????
cansu sen gecen de demedinmi artık gezilerde ben yokum bu ne azim kardeşim hayırlısı diyelim:rendeer
gğrkan abı benı hatırlamadın galıba taksıme gelmıstık esımle mct kan bagısı ıcın :salut::salut:
usta konusundamı cunku bana bırının bu motor durumunu bak eyup bu bu sekılde yapılır genelde bunlar olur bu vıdaları sıkman lazım bu zıncırı bu kadar zamanda yagla sole yap bole yap
bende onun kırk yıl kolesı olayım :queen::queen::queen::queen:
Al sana Bak Cansu Yardımcı olur Gide gele gide gele Sende öğrenirsin birşeyler. Cansu Soru sormuştum sana ama :silent:
2004 trafiğe çıkış tarihli sanayide çalışıyorum :queen:
ne sormuştun abicim
Motorun varmı ?
lüleburgaz motosiklet klübünde yokum demiştim bağımsız olarak varım :rendeer:
bizim istanbuldada yapsalar şöylede gitsek![]()
Motorun varmı ?
Dedeciim Ben gidicem Sende gel. Merak etme Bişi olmaz Senin Yeşilfıstığa.
motosiklet bayii servis yedek parça aksesuar tamir üzerine dükkanımız var ben az çok anlarım ama babam 36 senedeir tamirci oda geliyor herhangi kaza/motor arızası durumunda yardımcı oluruz :cat:
super tesekkur ederım ılgınıze
gidin oturun evinizde kardeşim ne o her hafta gezi , gez gez nereye kadar![]()
![]()
istanbulun avrupa yakasından çıkanlar toplamda 400 max 450 km gidiş geliş yol yaparlar :cat:
şuanda crossum var
gsr600 var onu kullanmam yasak
yakındada bıcırım olcak yani seninkinden![]()
motor arızası olupta, yolda bırakacak kimse olmaz bizim grupta)
Her Türlü Yürütürüz o MAkineyii :cat::cat:
cok sagolun musaıt olursam kesın gelecem valla