25/10/2009 Malkara Gezisine Var Mısınız??

Motorcular tutkundur birbirine, merak etme, kimse seni orda bırakıp gelmez... Bu sırada cihancım motorun hayırlı olsun, kazasız belasız inş..

Benim o konularda Çok tecrübelerim oldu sen sadece anahtar takımı al yanına vede halat yeter. Çünkü Pazar günleri Ustamla beraber bazen motor tamirlerine giriyorum :wiinkk:

ovvv super..
ya bu arada ustam dıyosun benım ole dıyecegım bı sahsıyet yok nedenıde karsılastıklarımın hepsı keko denyo elemanlar hep cırpma pesındeler bı elden gecıreyım dıyorum motoru en azından bı vıdaları fılan sıkılsın veya bana gosterılsınde ben sıkayım
yokmu ole guvenılır bı usta

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:49 PM ----------

Motorcular tutkundur birbirine, merak etme, kimse seni orda bırakıp gelmez... Bu sırada cihancım motorun hayırlı olsun, kazasız belasız inş..

eyvallah mehmet bılıyorum bunu ama ortadada kalmak ıstemem öğrwenene kadar tecrubelı motorcu kardeslerımden bılgı toplamam ıyı olur

Tarih : 25/10/2009

Yer :
Malkara Değirmen Restorant

Toplanma Saati : 10:00

Teker Dönüş Saati :
10:30

Toplanma Yeri : Aslı Petrol Shell Benzinliği

Lüleburgaz Rotası :
Aslı Petrol – Alpullu – Hayrabolu– MALKARA

Menü ve ücret belirtilmemiştir.Herkes istediği yemeği yiyebilir

ve ona göre ücret öder..

Lüleburgaz İrtibat Tel : 0542 214 24 25 ( Ali Tezcan)

Malkara irtibat tel : 0543 803 23 23 (Aykut Tabak)

bnrd6337673685701237506.jpg

Bu gezi kesinlikle klüp/kuruluş adı altında düzenlenmemiştir..

Lüleburgaz motosiklet klübünden istifa ettim. Artık gezileri tek başıma organize ediyorum..

Bilginize...

cansu sen gecen de demedinmi artık gezilerde ben yokum bu ne azim kardeşim hayırlısı diyelim:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:54 PM ----------

ovvv super..
ya bu arada ustam dıyosun benım ole dıyecegım bı sahsıyet yok nedenıde karsılastıklarımın hepsı keko denyo elemanlar hep cırpma pesındeler bı elden gecıreyım dıyorum motoru en azından bı vıdaları fılan sıkılsın veya bana gosterılsınde ben sıkayım
yokmu ole guvenılır bı usta

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:49 PM ----------

eyvallah mehmet bılıyorum bunu ama ortadada kalmak ıstemem öğrwenene kadar tecrubelı motorcu kardeslerımden bılgı toplamam ıyı olur

sen beni bul yardımcı olurum sana:rendeer:

cansu sen gecen de demedinmi artık gezilerde ben yokum bu ne azim kardeşim hayırlısı diyelim:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:54 PM ----------

sen beni bul yardımcı olurum sana:rendeer:

gğrkan abı benı hatırlamadın galıba taksıme gelmıstık esımle mct kan bagısı ıcın :salut::salut:
usta konusundamı cunku bana bırının bu motor durumunu bak eyup bu bu sekılde yapılır genelde bunlar olur bu vıdaları sıkman lazım bu zıncırı bu kadar zamanda yagla sole yap bole yap

bende onun kırk yıl kolesı olayım :queen::queen::queen::queen:

peki bişi sorucam ben motor tamirinden filan çok anlamam arkadaşlar gezi sırasında olduya bi ufak kaza veya bozulma oldu nasıl çözücem bu konuyu motoru bırakıp gerımı gelıcem yanı ne onerırsınız ????????

motosiklet bayii servis yedek parça aksesuar tamir üzerine dükkanımız var ben az çok anlarım ama babam 36 senedeir tamirci oda geliyor herhangi kaza/motor arızası durumunda yardımcı oluruz :cat:

gğrkan abı benı hatırlamadın galıba taksıme gelmıstık esımle mct kan bagısı ıcın :salut::salut:
usta konusundamı cunku bana bırının bu motor durumunu bak eyup bu bu sekılde yapılır genelde bunlar olur bu vıdaları sıkman lazım bu zıncırı bu kadar zamanda yagla sole yap bole yap

bende onun kırk yıl kolesı olayım :queen::queen::queen::queen:

Al sana Bak Cansu Yardımcı olur Gide gele gide gele Sende öğrenirsin birşeyler. Cansu Soru sormuştum sana ama :silent:

super tesekkur ederım ılgınıze

motor arızası olupta, yolda bırakacak kimse olmaz bizim grupta :))

Her Türlü Yürütürüz o MAkineyii :cat::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:02 PM ----------

gidin oturun evinizde kardeşim ne o her hafta gezi , gez gez nereye kadar :p :)

ne oldu pazar Günü mesai mi kitlediler SAna ? :p:p :cherry::cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
istanbulun avrupa yakasından çıkanlar toplamda 400 max 450 km gidiş geliş yol yaparlar :cat:

sergen gezisinde tam tamına 400 km yol katetmiştim,doğrudur vesselam

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:09 AM ----------

şuanda crossum var

gsr600 var onu kullanmam yasak

yakındada bıcırım olcak yani seninkinden :)

senin twister 250 in yokmuydu cansu,yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa,bıcır deeeeel cıbır cıbır:queen::queen::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar