25/10/2009 Malkara Gezisine Var Mısınız??

masrafımı bılmem lazım dimi zengin motorculardan değiliz biz :rendeer::queen::salut::salut:

aman hee zengınler alınmasın sakın:rendeer:

Son düzenleme:
bende az once onu sordum zaten

makaramı yapıyosun benımkını gormedınmı?:salut:

bu taraflarda olsa havayı umursamaz ciddi anlamda düşnürdüm ama,tekirdağ ters yön bana en azından şu anki motorumla.katılacak arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim

eşlerinizle gelebilirsiniz daha önceki gezilerime bakarsanız anlarsınız ortamın nasıl olduğunu :)

eşlerinizle gelebilirsiniz daha önceki gezilerime bakarsanız anlarsınız ortamın nasıl olduğunu :)

Senin bütün gezi resimlerini Biliyorum tünelden girip Mağaradan çıkmışsın Maşşallahta Motorun Ne merak ettim :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:03 PM ----------

istanbulun avrupa yakasından çıkanlar toplamda 400 max 450 km gidiş geliş yol yaparlar :cat:

Heammm oke Bu güzel oldu Sağol:rendeer:

Hayırdır bre McT :bounce:

barıştık be japon kardeş mct deyipte küçümseme süper işimi görüyo

hee kısmet olurda gelırsem sana verıcem bıraz sur dıye hatırlat baa:queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:04 PM ----------

anladım anladım tesekkurler

bı depoyu az gecıyo fena degıl insallah hava mava uygun olurda gelırız

barıştık be japon kardeş mct deyipte küçümseme süper işimi görüyo

hee kısmet olurda gelırsem sana verıcem bıraz sur dıye hatırlat baa:queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:04 PM ----------

anladım anladım tesekkurler

bı depoyu az gecıyo fena degıl insallah hava mava uygun olurda gelırız
Ben küsmedimki Bu arada Sağol inceliğin için ama ben Kimsenin Yavrukuşuna Binmem .) DAha önce Çok bindim Artık Stop etme zamanı geldi. neresine dokunsam elimde kalıyor çin malları benim motorumda var alınma çin malı motorumda var ondan biliyorum Başıma çok problem açtılar gözümü korkuttukları için diyorum seninkiyle iligili Karalama Yapmıyorum yapmamda :wiinkk:

Ben küsmedimki Bu arada Sağol inceliğin için ama ben Kimsenin Yavrukuşuna Binmem .) DAha önce Çok bindim Artık Stop etme zamanı geldi. neresine dokunsam elimde kalıyor çin malları benim motorumda var alınma çin malı motorumda var ondan biliyorum Başıma çok problem açtılar gözümü korkuttukları için diyorum seninkiyle iligili Karalama Yapmıyorum yapmamda :wiinkk:

yav zaten karalama deme zaten o karalamalar dogru ama ıyı bakmaya calıstınmı daha ıyı oluyolar çküz gibi ver yemını buyusun şerro :):):)

bende zaten gecıs olsun dıye aldım bıde seklı guzel geldı ınsallah bmw gs modellerınden dusunuyorum onlardan alırım sonra

yav zaten karalama deme zaten o karalamalar dogru ama ıyı bakmaya calıstınmı daha ıyı oluyolar çküz gibi ver yemını buyusun şerro :):):)

bende zaten gecıs olsun dıye aldım bıde seklı guzel geldı ınsallah bmw gs modellerınden dusunuyorum onlardan alırım sonra

Hayalinde ne yatıyorsa onu alıyorsun kardeş bütçeni zorlamadan dişimi sıksam alırım diyebiliceğin bir hayal varsa motorun o oluyor bunu sakın unutma benim öyle oldu :wiinkk:

Hayalinde ne yatıyorsa onu alıyorsun kardeş bütçeni zorlamadan dişimi sıksam alırım diyebiliceğin bir hayal varsa motorun o oluyor bunu sakın unutma benim öyle oldu :wiinkk:

tabiki öyle dostum belkı alabılırdım ama yenı baslamak ıcın sacma olur dıye aslında cın mallarını baslarken alıcaksın pert edıp adam gıbı bı tane alıp omur boyu kullanacaksın akıllı uslu

peki bişi sorucam ben motor tamirinden filan çok anlamam arkadaşlar gezi sırasında olduya bi ufak kaza veya bozulma oldu nasıl çözücem bu konuyu motoru bırakıp gerımı gelıcem yanı ne onerırsınız ????????

peki bişi sorucam ben motor tamirinden filan çok anlamam arkadaşlar gezi sırasında olduya bi ufak kaza veya bozulma oldu nasıl çözücem bu konuyu motoru bırakıp gerımı gelıcem yanı ne onerırsınız ????????

Benim o konularda Çok tecrübelerim oldu sen sadece anahtar takımı al yanına vede halat yeter. Çünkü Pazar günleri Ustamla beraber bazen motor tamirlerine giriyorum :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar