bende az once onu sordum zaten
makaramı yapıyosun benımkını gormedınmı?:salut:
bu taraflarda olsa havayı umursamaz ciddi anlamda düşnürdüm ama,tekirdağ ters yön bana en azından şu anki motorumla.katılacak arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim
Şimdi gördüm Problem değil km ya sabah erken gidelim güzelce eğlenelim kazasız belasız gidip geri dönelim Yeter.:cat:
heh oldu işte be :cat:
Hayırlı olsun Pazar günüki yolculuk Kaç km git gel sen onu söyle :wiinkk:![]()
eşlerinizle gelebilirsiniz daha önceki gezilerime bakarsanız anlarsınız ortamın nasıl olduğunu![]()
istanbulun avrupa yakasından çıkanlar toplamda 400 max 450 km gidiş geliş yol yaparlar :cat:
Hayırdır bre McT :bounce:
eşlerinizle gelebilirsiniz daha önceki gezilerime bakarsanız anlarsınız ortamın nasıl olduğunu![]()
Ben küsmedimki Bu arada Sağol inceliğin için ama ben Kimsenin Yavrukuşuna Binmem .) DAha önce Çok bindim Artık Stop etme zamanı geldi. neresine dokunsam elimde kalıyor çin malları benim motorumda var alınma çin malı motorumda var ondan biliyorum Başıma çok problem açtılar gözümü korkuttukları için diyorum seninkiyle iligili Karalama Yapmıyorum yapmamda :wiinkk:barıştık be japon kardeş mct deyipte küçümseme süper işimi görüyo
hee kısmet olurda gelırsem sana verıcem bıraz sur dıye hatırlat baa:queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:04 PM ----------
anladım anladım tesekkurler
bı depoyu az gecıyo fena degıl insallah hava mava uygun olurda gelırız
Ben küsmedimki Bu arada Sağol inceliğin için ama ben Kimsenin Yavrukuşuna Binmem .) DAha önce Çok bindim Artık Stop etme zamanı geldi. neresine dokunsam elimde kalıyor çin malları benim motorumda var alınma çin malı motorumda var ondan biliyorum Başıma çok problem açtılar gözümü korkuttukları için diyorum seninkiyle iligili Karalama Yapmıyorum yapmamda :wiinkk:
yav zaten karalama deme zaten o karalamalar dogru ama ıyı bakmaya calıstınmı daha ıyı oluyolar çküz gibi ver yemını buyusun şerro
bende zaten gecıs olsun dıye aldım bıde seklı guzel geldı ınsallah bmw gs modellerınden dusunuyorum onlardan alırım sonra
Hayalinde ne yatıyorsa onu alıyorsun kardeş bütçeni zorlamadan dişimi sıksam alırım diyebiliceğin bir hayal varsa motorun o oluyor bunu sakın unutma benim öyle oldu :wiinkk:
peki bişi sorucam ben motor tamirinden filan çok anlamam arkadaşlar gezi sırasında olduya bi ufak kaza veya bozulma oldu nasıl çözücem bu konuyu motoru bırakıp gerımı gelıcem yanı ne onerırsınız ????????