meraba arkadaşlar..bende keeway superlight 150 ve land cruiser 250 yi araştırıyorum.Acaba bunların yakıt tüketimini bilen var mı?
slmlar arkadaşlar. ben de bir haftalık sl150 kullanıcısıyım. bir kaç sorum olacak önemli sorular lütfen bilgilendirirseniz beni çok sevinirim.
1. yarın muayeneye götürmem gerekiyo motoru fakat sol sinyaller çalışmıyor. ampulleri değiştim yine de olmadı. flaşör aldım ama 2 çeşit varmış sanırım denemek için ucuzunu aldım nasıl takılacaığını bilmiyorum lütfen acil yardımcı olun.
2. ankaraya taşındığım için motoru da götüreceğim. eşyalarım da çok olduğu için motorla seyahat edemeyeceğim. trenle gidiyor dediler ama sanırım artık yük taşımacılığı kalkmış trenle. başka bir şekilde nasıl götürebilirim ankaraya.
3. ankarada cebeci civarına taşınacağım. oralarda motoru gerektiğinde baktırabileceğim bir usta tavsiye eder misiniz?
şimdiden çok teşekkür ederim şu taşınma süreci bitince daha haşır neşir oluruz umarım
Arkadaşlar merhabalar
Üye olduğumdan bu yana bu ilk mesajım. Superlightı ilk çıktığından beri arzuluyorum
ben de aranıza katılmayı düşünüyorum uzun süredir bakıyorum sl 150 ye. Hayranım açıkcası. motor konusunda pek bilgim yok(tu). Tek tek bütün sayfaları okudum. Şimdi motoru alırken ferhat ustaya götürüp baktırsam mı acaba ? bunun karşılığında ne kadar ücret öderim peki?
teşekkürler ersinpolat, genelde beğendiğim motorlar anadolu yakasında, eğer avrupa yakasında olursa dediğin yere götürebilirim. Hastaneler derken tam olarak neresi biraz daha açar mısın ?