Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Yahu neden olmasın :) Turuncu Motora Kırmızı serit; Fotoşop yapan yok mu aranızda yapıversin de bakalım :)

olmaz cakalaz kardeş .at eğerine kelebek konmuş gibi durur.hatta abartalım olayı. mesela kırmızı şerit çektin ya motoru da turuncudan kırmızı siyaha çevirelim derim ben.turuncu şerit bulamadık napalım bizde motoru kırmızıya çeviririz:queen::queen:

Neise bi deneyeceğim beğemezsem cıkartırım :)

elinde fazladan kırmızı şerit varsa dene derim ama yoksa para verip alacaksan yazık :farao:

az biraz daha para koy netten sipariş ver 1-2 günde gelsin cillop gibi turuncu yap derim ben, kendi fikrim turuncu çok yakışlıyo motora özellikle seninkine....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:40 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:39 AM ----------

birde reflektifli şeritler yapıştımı çıkartması zor oluo mereti geriye :)

Yahu turuncu bulamıyorum ki netten de :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:26 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:13 AM ----------

Bir de bunların ince kalın olanları var... 7 MM - 5MM olanları yazıyor... Hangisini almak lazım :)

Arkadaslar; Lazer Vertigo Dragon Kaskıma; Siyah Vizör Aldım :) Cok sekil oldu; ayrı bir hava veriyor gercekten :)

Kargosu; KDV'si;Vizör = 65 TL :)

siyah cam her zaman 10 numara görünür...ben gece gündüz,yağmurlu sisli her zaman siyah kullanırım...alışınca onlarlada görüyosun

ARKADAŞLAR ACİL YARDIM....

5 DAKİKA ÖNCE MOTORUM SOLA DEVRİLDİ. DÜKKANDAN BİR CIKTIM Kİ DÜŞMÜŞ YERDE YATIYOR...
ALLAH'ıma bin şükür ki ÇİZİK BİLEE YOK MOTORDA; NASIL OLDU ANLAMADIM AMA ÇİZİK YOK GRENAJLAR KIRILDI DİYE COK KORKTUM AMA HİÇ BİRŞEY OLMADI..
FAKAT AYNAM KIRILDI; Kaynak yapan arkadaslar ne kaynağı yapıyordu? Yoksa ucuz ayna satan varsa ordan alalım sol aynam...

5 DAKİKA ÖNCE MOTORUM SOLA DEVRİLDİ. DÜKKANDAN BİR CIKTIM Kİ DÜŞMÜŞ YERDE YATIYOR...
ALLAH'ıma bin şükür ki ÇİZİK BİLEE YOK MOTORDA; NASIL OLDU ANLAMADIM AMA ÇİZİK YOK GRENAJLAR KIRILDI DİYE COK KORKTUM AMA HİÇ BİRŞEY OLMADI..
FAKAT AYNAM KIRILDI; Kaynak yapan arkadaslar ne kaynağı yapıyordu? Yoksa ucuz ayna satan varsa ordan alalım sol aynam...

niye devrildiğini bi araştır.güvenlik kamerası falan varsa

beyler merhaba sürekli takipçinizim bizim bir sorunumuz var..kankamda 2006 kırmızı hyo var ve bugun gazlamaya çıkalım dedik ufak bi gezi sonrası tatsız oldu,motor zincir attırıyor(hatta sıkıştı uzun uğraşlar sonucu kurtardık) eve zor geldik mahallede yine attı itmek zorunda kaldık bu arada fazla hız yapmadık max. 130 ve motorun debriyajının oralardan acayip bir ses geliyor içerde birşey atmış ta sanki tıngırdıyor gibi bi anlam veremedim:silent:sanırım dişli milimetrik yamuldu ve komple dişli zincir takımı almayı düşünüyor fiyatını bilen veya önerisi olan var mı?

Ben ölçtüm

Arkadaşlar bu hyo lar km de ne kadar benzin yakıyor. Kuruş olarak hesap eden varmı?

her zaman motorumu kontrol altında tutarım(yani devamlı ölçerim fazlalaşırsa sebebini aramaya baş
larım ) .100-130 km arası hızla gıdıyorum ve 112-113 kurus yakıyor benım motor daha doğrusu yakıyordu : ((
baska ölçen varmı ?? bu arada cakaloz gecmıs olsun.

Son düzenleme:

c@n

dostum karizma motor muharrem özsoyda uygun fiatlı bulabilirsin hyosung un parçası çok bol elinde kuyruğundan granajına diskinden ön takımına kadar herşey var ve cidden uygun fiatlı

Muharrem beyi biliyorum.Zaten parça gerekince ilk ona soruyorum...Yalnız elinde Sıfır varmıs en ucuzu 80 lira dedi... Daha uygun arıyorum ! Şöylw ikinci el cıkma ayna felan :(

Muharrem beyi biliyorum.Zaten parça gerekince ilk ona soruyorum...Yalnız elinde Sıfır varmıs en ucuzu 80 lira dedi... Daha uygun arıyorum ! Şöylw ikinci el cıkma ayna felan :(

geçmiş olsun cakalaz..çıkması yok bu lanet makinenin aynası....bende çok aradım bulamadım....

şansa...

bende 600 f aynası aldım çifti 120 tl.... al çift nasıl olsa çok kırılılıyo...:p

120 Liraya sıfır mı aldın kardeşim? Ama su da var; İST da 8o Liraya satılıyor Hyo aynası.. Sade Sol alsam yine 4o lira ucuza geliyor :)

120 Liraya sıfır mı aldın kardeşim? Ama su da var; İST da 8o Liraya satılıyor Hyo aynası.. Sade Sol alsam yine 4o lira ucuza geliyor :)

evet sıfır aldım ama ben ikisini 120 ye aldım carbon ayna....sen tek aynaya 80 vericen hangisi daha mantıklı gelirse onu yap...ama ikinci el yok onuda bil..bulunmuyor...

cako ayna nerden kırıldı? camı sağlamsa bi araştır yalovada yoksa bile bursada kesin vardır alimünyum, aleminyum(nasıl yazılıo bu yaa) kaynak yapan bi yer

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:55 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:54 AM ----------

Arkadaşlar bu hyo lar km de ne kadar benzin yakıyor. Kuruş olarak hesap eden varmı?

bende sürekli ölçüyorum, benim motorun 160tan aşağıda yaktığını görmedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar