Halı saha macımıza buyrun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kadıköyde olsa gelirdim çok ters be..:silent:

Abi şu kadrolarıda yazsan diyorum.
Gazcı kardeşlerle, Çıtırları.:cat:

Özdeşi özellikle ben alacağım kızdığın bir nokta varsa söyle çatırdatıyım Özdeş çıtırını.:p:mrgreen:

kadrolara bak be:)

1.oglumve ben
2.akeliyos
3.korkut 250
4.cem aparat
5.ömer
6.ilker
7şerif
8.askon

:):):)

1.romeo eray
2.özdeş
3.semih stero
4.turgay
5helim

6.apaçi kadir
7oguz
:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:38 PM ----------

hallettik canım:rendeer:

bakmasını bilirsen görürsün:rendeer:

Güzel bir organizasyon. Tebrik ederim. Akşam saatlerinde olacak kısa bir turnuva düzenlerseniz ben varım. Halı saha da var (www.beylerbeyi.liyiz.biz) Beylerbeyi her iki yakadakilere de yakın. Düşünürseniz saha konusunda yardımcı olurum(bizim futbol okulunun halı sahası). Oyuncu olarak ta varım.

Abim o liste haksız rekabet dogurur benden demesi Çıtırları 7 yapmışsınız Gazcılar 8 :mrgreen:

Güzel bir organizasyon. Tebrik ederim. Akşam saatlerinde olacak kısa bir turnuva düzenlerseniz ben varım. Halı saha da var (www.beylerbeyi.liyiz.biz) Beylerbeyi her iki yakadakilere de yakın. Düşünürseniz saha konusunda yardımcı olurum(bizim futbol okulunun halı sahası). Oyuncu olarak ta varım.

burdan devam ederiz kardeşim bu hafta şu cıtırları bi götüreyimde :rendeer::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:55 PM ----------

Toplara cok iyi vururum :bounce:

benim duran toplarla işim olmaz hareketli toplara vuruyorum ben:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:56 PM ----------

Abim o liste haksız rekabet dogurur benden demesi Çıtırları 7 yapmışsınız Gazcılar 8 :mrgreen:

sarıkız biz yaşlıyız ya yedekli gidiyoruz :queen:

slm arkadaşlar

patron pazar gunu direk orda buluşmıcaz değilmi onun öncesinde nedir organizasyon

gürkan abi akeliyos yazısını senmi yazdın:queen: temel ne iş nickmi değiştin:bounce:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar