3-4 ekim 12 çılgın adam kapız yolunda.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne biçim imrendim ha,XT 125R in plakası çıkana kadar bekleyeceğim bi kaç gün.

....DAĞDA,BAYIRDA ,DOĞANIN DERİNLİKLERİNDE 2 tekerle,sınır tanımadan dolaşmak...ARKADAŞLAR İŞTE HAYAT BUDUR :) ÇOOOOOK GÜZEL KARELER ,paylaşım için TEŞEKKÜRLER...

....DAĞDA,BAYIRDA ,DOĞANIN DERİNLİKLERİNDE 2 tekerle,sınır tanımadan dolaşmak...ARKADAŞLAR İŞTE HAYAT BUDUR :) ÇOOOOOK GÜZEL KARELER ,paylaşım için TEŞEKKÜRLER...

aynen katılıyorum sınırsız 2 teker zevki endro ve krostadır.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:17 PM ----------

ramzey de motor mu yha :farao: alacaksan kross 250.. :rendeer:

gücün yeterse evet 250 yetmez ise ramzey iş görür.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:19 PM ----------

Cross gereçkten çok zevkli ya , ortam olsa alıcam bende dağ tepe

inşallah ortam ayarlarsın.

elinize ayagınıza saglık..
harika bir gezi olmuş..
topigi açmadan önce böyle güzel resimlerle karşılaşacagımı tahmin edebiliyodum :)

harbiden super yapmıssınız gıttıgınız yerıde cok beğendım oralarada honda veya bmw lerle yardırıcaksın allah sahıplerıne bagıslasın onlarıda tum motorlarıda

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
maşallah söyle gardaş. arazide plakasızda binilebilir bizdede plakasız makina var sorun olmadı şimdiye kadar.:)

Maşallah:)
Ben araziye çıkana kadar en az iki polis görürüm,çıksam muhakkak Jandarmaya tesadüf ederim:)

harika bir gezi olmuş..
topigi açmadan önce böyle güzel resimlerle karşılaşacagımı tahmin edebiliyodum :)

ewet kardeşim sana aynen katılıyorum :cat: olm bi gün bizde toplanıp gidelim belgrada olmamı? hertürlü girerim çamuraaaa :D:DD

harika bir gezi olmuş..

sağol gardaş güzellikleri paylaşmak bizleri mutlu ediyor.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:57 PM ----------

harbiden super yapmıssınız gıttıgınız yerıde cok beğendım oralarada honda veya bmw lerle yardırıcaksın allah sahıplerıne bagıslasın onlarıda tum motorlarıda

allah razı olsun gardaş oraları herkesin görmesini isterim süper yerler.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:59 PM ----------

Maşallah:)
Ben araziye çıkana kadar en az iki polis görürüm,çıksam muhakkak Jandarmaya tesadüf ederim:)

hayırlısı olsun plaka çıkınca binersin artık ya sabır.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:02 PM ----------

ewet kardeşim sana aynen katılıyorum :cat: olm bi gün bizde toplanıp gidelim belgrada olmamı? hertürlü girerim çamuraaaa :D:DD

doğal ortamda motor zevkini tattınmı daha bırakamasın ısrarla tavsiye edilir.:)

harbiden super.Buyuk zevkle takip ediyorum butun topiklerinizi elinize Yüreğinize sağlık...

Son düzenleme:
Bu konuyu kaçırmışım Kadir ustam. Heryol Bağdat'a çıkar gibi Çatalan üstündenmi Kapuzbaşın'a gittiniz? Biraz daha yürekleneyim soracam sana tüm bu kestirme yolları :cat:

ne biçim imrendim ha,XT 125R in plakası çıkana kadar bekleyeceğim bi kaç gün.

Savaş hocam hayırlı olsun, benimde ilk motorumdu. Şimdi arazide oyuncak gibi oynarsın artık.

maşallah söyle gardaş. arazide plakasızda binilebilir bizdede plakasız makina var sorun olmadı şimdiye kadar.:)

Nazar değmesin; bende bu işi anlayamıyorum.

Bu konuyu kaçırmışım Kadir ustam. Heryol Bağdat'a çıkar gibi Çatalan üstündenmi Kapuzbaşın'a gittiniz? Biraz daha yürekleneyim soracam sana tüm bu kestirme yolları :cat:

gardaş ara yolları sormana gerek yok beraber gideriz bu gezi kırıklı meydan aladağ üzerinden oldu.:)

Savaş hocam hayırlı olsun, benimde ilk motorumdu. Şimdi arazide oyuncak gibi oynarsın artık.

Nazar değmesin; bende bu işi anlayamıyorum.

hangi işi anlamadın merak ettim.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar