motorun zevki budur işte varmı başka söz.:rendeer:
ne biçim imrendim ha,XT 125R in plakası çıkana kadar bekleyeceğim bi kaç gün.
durumun iyi ise japon deyilse ramzey 200 veya kanuni 250.
....DAĞDA,BAYIRDA ,DOĞANIN DERİNLİKLERİNDE 2 tekerle,sınır tanımadan dolaşmak...ARKADAŞLAR İŞTE HAYAT BUDURÇOOOOOK GÜZEL KARELER ,paylaşım için TEŞEKKÜRLER...
ramzey de motor mu yha :farao: alacaksan kross 250.. :rendeer:
Cross gereçkten çok zevkli ya , ortam olsa alıcam bende dağ tepe
maşallah söyle gardaş. arazide plakasızda binilebilir bizdede plakasız makina var sorun olmadı şimdiye kadar.![]()
elinize ayagınıza saglık..
harika bir gezi olmuş..
topigi açmadan önce böyle güzel resimlerle karşılaşacagımı tahmin edebiliyodum![]()
elinize ayagınıza saglık..
harika bir gezi olmuş..
topigi açmadan önce böyle güzel resimlerle karşılaşacagımı tahmin edebiliyodum![]()
harbiden super yapmıssınız gıttıgınız yerıde cok beğendım oralarada honda veya bmw lerle yardırıcaksın allah sahıplerıne bagıslasın onlarıda tum motorlarıda
Maşallah
Ben araziye çıkana kadar en az iki polis görürüm,çıksam muhakkak Jandarmaya tesadüf ederim![]()
ewet kardeşim sana aynen katılıyorum :cat: olm bi gün bizde toplanıp gidelim belgrada olmamı? hertürlü girerim çamuraaaaD
güzel eylenceli bir gezi olmuş manzaralarda süper
harbiden super.Buyuk zevkle takip ediyorum butun topiklerinizi elinize Yüreğinize sağlık...
sağol gardaş yerin yakın olsaydı sanada 1kaç taklalık yer verirdik ama malesef uzaktasın.:rendeer:
Okadar çok isterdimki o guzel ortamı sizinle paylaşabilmek kısmet artık belki birgün bir yerlerde denk geliriz:cat:
ne biçim imrendim ha,XT 125R in plakası çıkana kadar bekleyeceğim bi kaç gün.
maşallah söyle gardaş. arazide plakasızda binilebilir bizdede plakasız makina var sorun olmadı şimdiye kadar.![]()
Bu konuyu kaçırmışım Kadir ustam. Heryol Bağdat'a çıkar gibi Çatalan üstündenmi Kapuzbaşın'a gittiniz? Biraz daha yürekleneyim soracam sana tüm bu kestirme yolları :cat:
gardaş ara yolları sormana gerek yok beraber gideriz bu gezi kırıklı meydan aladağ üzerinden oldu.![]()
Savaş hocam hayırlı olsun, benimde ilk motorumdu. Şimdi arazide oyuncak gibi oynarsın artık.
Nazar değmesin; bende bu işi anlayamıyorum.