motosiklet.net den örnek davranış

nota yoksa hiç bişi yaramaz tek başına kaval hocammm kuzular kaçaaaaaaar

çakallarda onları yer :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:53 PM ----------

şindi aldığımız habere göre en son kan bağışında 119 ünite kan toplanmıştır allah razı olsun :rendeer:

Tıkanmayacak :) PM'den kulaklar çekilecek . :)
uygun adım marş. :cherry:

Pandacım ;

Bir sey organize ettik, Cok sukur elimize yuzumuze bulastırmadan alnımızın akı ile cıktık.

E bırakta muhabbetini, sevincini, geyiginide yasayalım degilmi :bounce:

ne bilim Cerroş usta insanlar seni beni okumaktan keyif almayabilir...bu forumda sadece BİZ varmış gibi yapamayız...

bana bir haller oluyor...:p

ya ben resımlere bakıyorum bakıyorum hep aynı kişiler harbıden yerınızde duramıyorsunuz beh bır gezıler bır etkınlıkler kanınız kaynıyor sızın aha şimdi kaynayan kanda gıttı .
bu hafta nereye gıdıyoruz bakalım :mrgreen:
harbıden aranızda olamadım bu hafta ama sızlerın arkadaşı olduğum için kendımı mutlu sayıyorum hepinizi tekrar tebrık ederım örnek davranışınız için :rendeer::rendeer::rendeer:

geyik candır :p

seviyorum bu ekibi 7sinden 70ine. çok şükür Allaha yine güzel birgün yaşadık hepbirlikte. daha nicelerinide yine hep birlikte yaşıycaz. altınada herbirimiz tek tek imzamızı atıcaz.
hee elbette yaşanan her güzel şeyi biraz gurur biraz sitem biraz belki hüzün biraz mutluluk tüm duygularımızı katıp elbette paylaşıcaz görsel ve sözlü olarak ki bizimle olmak isteyipte olamıyan arkadaşlarımız iyisiyle kötüsüyle neler yaşadık neler hissettik daha iyi anlasın. bunuda geyikle yapmak kadar eglencelisi olmaz kanımca :cherry:

kendi adıma orada olmaktan çok büyük mutluluk duydum arkadaşlar:)

bunu sizlere ve tabiiki motosiklet net'e borçluyum...

emeği geçenlere teşekkürler...

bütün hastalara acil şifalar:)

ya ben resımlere bakıyorum bakıyorum hep aynı kişiler harbıden yerınızde duramıyorsunuz beh bır gezıler bır etkınlıkler kanınız kaynıyor sızın aha şimdi kaynayan kanda gıttı .
bu hafta nereye gıdıyoruz bakalım :mrgreen:
harbıden aranızda olamadım bu hafta ama sızlerın arkadaşı olduğum için kendımı mutlu sayıyorum hepinizi tekrar tebrık ederım örnek davranışınız için :rendeer::rendeer::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:38 PM ----------

geyik candır :p

seviyorum bu ekibi 7sinden 70ine. çok şükür Allaha yine güzel birgün yaşadık hepbirlikte. daha nicelerinide yine hep birlikte yaşıycaz. altınada herbirimiz tek tek imzamızı atıcaz.
hee elbette yaşanan her güzel şeyi biraz gurur biraz sitem biraz belki hüzün biraz mutluluk tüm duygularımızı katıp elbette paylaşıcaz görsel ve sözlü olarak ki bizimle olmak isteyipte olamıyan arkadaşlarımız iyisiyle kötüsüyle neler yaşadık neler hissettik daha iyi anlasın. bunuda geyikle yapmak kadar eglencelisi olmaz kanımca :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motosiklet net ailesi olarak cok anlamlı bir ve hayırlı bir davranıs olmus,

yanlız aile olarak gelmesi gereken bazı insanlar gelmemıs yada ben fotoğraflarda göremedim.

slm

tüm resimlerde harika çıkmış gezide güzel olmuş belliki 29ekimde bende aranızdayım inşallah:):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar