gelirseniz bekleriz ordayız biz 3 te koordinetlerı verdim yukarıda:cat:
yarın bi vizeye gideyim diyorum sabahtan.. 18inde vizesi bitiyor belki haftaya işim olur kalır aklımda kalmasın .. nasip öğleden sonra eve gelip uyuyp kalmazsam gelirim![]()
Murat abi seninlede oynayalım bi ara hazır bu aralar formumdayken...
Alper abi ile oynadık 6-1 6-2 6-1 bitti ondan sonra 5-3 yendi beni ama okadarcık olur
Hazır bende rakip arıyodum:queen:
siz oynayın turnuvanın galibiyle sonunda ben de gelir bir 3 set oynarım. çok pis oynarım haberiniz olsun.:cat::rendeer:
ben hem pis oynarım hemde çok pis çay içerim:queen::queen::cat:
tamam abi bende tavla diyorum 3 sefer mars oldumu öyle oluyor :queen::queen:
Alper abi beni öldürücek :queen:
kardeşim yarın bir ihtimal ama zor. akşamüstü belki bir balık organizasyonumuz olabilir. kıyıdan olta atacağız çeşmeye doğru kaçabiliriz. gitmezsek uğrarım mutlaka.bekleriz murat abi :rendeer:
sayımız artıyo tavlacılar dökülüyo yavas yavas:cherry:
tamam abi bende tavla diyorum 3 sefer mars oldumu öyle oluyor :queen::queen:
Alper abi beni öldürücek :queen:
aboooow yani toplamda 18-4 sen aldın sonra bir el verdin öyle mi? laaa insan abisine böyle mi yapar. tamam seninde ifadeni alayım tavlada:cat:
kardeşim yarın bir ihtimal ama zor. akşamüstü belki bir balık organizasyonumuz olabilir. kıyıdan olta atacağız çeşmeye doğru kaçabiliriz. gitmezsek uğrarım mutlaka.
gelirsen ordayız abi. gelemezsen de rasgele diyim size tam çipura mevsimi bu aralar .müsait bi zamanda katılmak isterim bi balık seferinize
tamam kardeşim bir dahakine haber ederiz. bu aralar dediğin gibi tam balık zamanı. hem kıyı hem tekne organizasyonları oluyor. bundan sonra sana da kesin haber veririm. hatta yenge seviyorsa onu da al gel bizim hatun elinden bırakmıyor oltayı:cat::rendeer:
bekleriz murat abi :rendeer:
sayımız artıyo tavlacılar dökülüyo yavas yavas:cherry:
Doğrudur :cherry:kardeşim yarın bir ihtimal ama zor. akşamüstü belki bir balık organizasyonumuz olabilir. kıyıdan olta atacağız çeşmeye doğru kaçabiliriz. gitmezsek uğrarım mutlaka.
benim hatun tutmayı sevmiyo ama çok güzel pişirir:cat: balık yemi görünce kaçıyo bizimki:cherry:
Hımmmm ses vermenin zamanı gelmiş :cherry:
Buna +1 diyelim, ama bir bayan tarafından yenilince ağlayacaklar oynamasın benimle uyarayım :queen::queen:
Doğrudur :cherry:
Kardeşim sen eşini getir onun yemlerini ben takarım, o tutar :cat: Akşama da balık pişirir...nasıl fikir ama? :wiinkk:
Evet bana bu karşılığı veren çok oldu ve buna benzer bir film ben de izlemeştim :cherry:
Denk getirelim hem oynayalım hem gülelim :queen::queen::queen:
Eşini de getir ama, tanışmış oluruz :cat:
klavye delikanlılığı yapmayalım lütfen
saat 3'te mercan kafade gelen gelir bileğinin hakkıyla yener gider onun dışında burda yazılan hiç bi polemiğe cevap vermiyorum:queen:
bak sen konusana hastalanmasaydım o gün böle seyler yazabilcekmiydin acaba resmen perişan ediyodum senikısmet bu güneymiş artık:cherry::cherry:
sahada konuşucam az kaldı bekle:queen:
en yakın zamanda bu turnuvayı izlemek isterim semaver zamanı geçmeden yapalım çayımız bol olsun :rendeer: