[İzmir - MT]

yarın bi vizeye gideyim diyorum sabahtan.. 18inde vizesi bitiyor belki haftaya işim olur kalır aklımda kalmasın .. nasip öğleden sonra eve gelip uyuyp kalmazsam gelirim :)

Murat abi seninlede oynayalım bi ara hazır bu aralar formumdayken...:)

Alper abi ile oynadık 6-1 6-2 6-1 bitti ondan sonra 5-3 yendi beni ama okadarcık olur :)

Hazır bende rakip arıyodum :p:queen:

yarın bi vizeye gideyim diyorum sabahtan.. 18inde vizesi bitiyor belki haftaya işim olur kalır aklımda kalmasın .. nasip öğleden sonra eve gelip uyuyp kalmazsam gelirim :)

git hallet kardeşim vize işi önemli. işin erken biterse ben sabah (yani 10-11) gibi hisarönü tarafında olmayı planlıyorum kalkabilirsem. görüşelim çaylar benden kahvaltılıklar senden olsun

Murat abi seninlede oynayalım bi ara hazır bu aralar formumdayken...:)

Alper abi ile oynadık 6-1 6-2 6-1 bitti ondan sonra 5-3 yendi beni ama okadarcık olur :)

Hazır bende rakip arıyodum :p:queen:

sanırım siz langırt oynadınız bekir bu skor ne böyle. biz tavla diyoruz kemik diyoruz bilek diyoruz:cat::queen::queen:

tamam abi bende tavla diyorum 3 sefer mars oldumu öyle oluyor :queen::queen:

Alper abi beni öldürücek :queen:

aboooow yani toplamda 18-4 sen aldın sonra bir el verdin öyle mi? laaa insan abisine böyle mi yapar. tamam seninde ifadeni alayım tavlada:cat:

bekleriz murat abi :rendeer:

sayımız artıyo tavlacılar dökülüyo yavas yavas:cherry:
kardeşim yarın bir ihtimal ama zor. akşamüstü belki bir balık organizasyonumuz olabilir. kıyıdan olta atacağız çeşmeye doğru kaçabiliriz. gitmezsek uğrarım mutlaka.

haklısın valla kavgada söylenmez böle seyler:cherry:

(karıştırayım ortalığı biraz):cherry::p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:16 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:12 AM ----------

aboooow yani toplamda 18-4 sen aldın sonra bir el verdin öyle mi? laaa insan abisine böyle mi yapar. tamam seninde ifadeni alayım tavlada:cat:

kardeşim yarın bir ihtimal ama zor. akşamüstü belki bir balık organizasyonumuz olabilir. kıyıdan olta atacağız çeşmeye doğru kaçabiliriz. gitmezsek uğrarım mutlaka.

gelirsen ordayız abi. gelemezsen de rasgele diyim size tam çipura mevsimi bu aralar .müsait bi zamanda katılmak isterim bi balık seferinize

gelirsen ordayız abi. gelemezsen de rasgele diyim size tam çipura mevsimi bu aralar .müsait bi zamanda katılmak isterim bi balık seferinize

tamam kardeşim bir dahakine haber ederiz. bu aralar dediğin gibi tam balık zamanı. hem kıyı hem tekne organizasyonları oluyor. bundan sonra sana da kesin haber veririm. hatta yenge seviyorsa onu da al gel bizim hatun elinden bırakmıyor oltayı:):cat::rendeer:

tamam kardeşim bir dahakine haber ederiz. bu aralar dediğin gibi tam balık zamanı. hem kıyı hem tekne organizasyonları oluyor. bundan sonra sana da kesin haber veririm. hatta yenge seviyorsa onu da al gel bizim hatun elinden bırakmıyor oltayı:):cat::rendeer:

benim hatun tutmayı sevmiyo ama çok güzel pişirir:cat: balık yemi görünce kaçıyo bizimki:cherry:

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor.
Wallace, KaPTaNH+, bikerboy35+
yaw birinizin vize işi var diğerinizin mesaisi. benimse tatil günüm yatsanıza artık. ben kaçar yavaş yavaş hadi sağlıcakla

Hımmmm ses vermenin zamanı gelmiş :cherry:
bekleriz murat abi :rendeer:

sayımız artıyo tavlacılar dökülüyo yavas yavas:cherry:

Buna +1 diyelim, ama bir bayan tarafından yenilince ağlayacaklar oynamasın benimle uyarayım :queen::queen:

Doğrudur :cherry:

benim hatun tutmayı sevmiyo ama çok güzel pişirir:cat: balık yemi görünce kaçıyo bizimki:cherry:

Kardeşim sen eşini getir onun yemlerini ben takarım, o tutar :cat: Akşama da balık pişirir...nasıl fikir ama? :wiinkk:

Hımmmm ses vermenin zamanı gelmiş :cherry:

Buna +1 diyelim, ama bir bayan tarafından yenilince ağlayacaklar oynamasın benimle uyarayım :queen::queen:

Doğrudur :cherry:

Kardeşim sen eşini getir onun yemlerini ben takarım, o tutar :cat: Akşama da balık pişirir...nasıl fikir ama? :wiinkk:

bizde saygı sonsuz yenilirsek tebrik ederiz ama böle konusupta tavlayı koltuğunun altına aldı cok kişi sanırım aynı filmi tekrar izlicem:cherry::cherry:

fikir süper mutlaka yapmak gerek:cat::cat:

Evet bana bu karşılığı veren çok oldu ve buna benzer bir film ben de izlemeştim :cherry:

Denk getirelim hem oynayalım hem gülelim :queen::queen::queen:
Eşini de getir ama, tanışmış oluruz :cat:

en yakın zamanda bu turnuvayı izlemek isterim semaver zamanı geçmeden yapalım çayımız bol olsun :rendeer:

Evet bana bu karşılığı veren çok oldu ve buna benzer bir film ben de izlemeştim :cherry:

Denk getirelim hem oynayalım hem gülelim :queen::queen::queen:
Eşini de getir ama, tanışmış oluruz :cat:

:cat::cat::cat::cherry::cherry:
çok gülceğimiz kesin :p eşimde cok fena oynar tavla uyarayım simdiden en kısa zamanda yapalım bu turnuvayı .:cat:

klavye delikanlılığı yapmayalım lütfen:p

saat 3'te mercan kafade gelen gelir bileğinin hakkıyla yener gider onun dışında burda yazılan hiç bi polemiğe cevap vermiyorum:queen:

klavye delikanlılığı yapmayalım lütfen:p

saat 3'te mercan kafade gelen gelir bileğinin hakkıyla yener gider onun dışında burda yazılan hiç bi polemiğe cevap vermiyorum:queen:

bak sen konusana hastalanmasaydım o gün böle seyler yazabilcekmiydin acaba resmen perişan ediyodum seni :p kısmet bu güneymiş artık:cherry::cherry:

sahada konuşucam az kaldı bekle:p:queen:

ii bakalım hadi öle olsun:cherry: ben cıkcam birazdan erhan a uğrucam önce ordan gelcem gec kalma sende

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:48 PM ----------

en yakın zamanda bu turnuvayı izlemek isterim semaver zamanı geçmeden yapalım çayımız bol olsun :rendeer:

cok ii olur cengiz abi :rendeer: bizde su meshur cayın tadına bakmış oluruz:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar