Bu benim hayalim

Şu sayısal bi çıksın,güzel bir ev garajını bahçesini kusursuz yapacam,tabi önce sağlıktan sonra huzur ile para geliyor :)

Oynadın mı süper loto bu akşam çekiliyo :mrgreen:Rakibin var olm ben oynadım çıkarsa motor galerisi kapıcam :p

Cumartesine hazırlanıyorum:pValla ben Türkiyede görülmemiş motorları getirecem 5-6 tanede amerikan arabam olsun başka bişey istemiyorum:queen::mrgreen:

arabaların motorcularu gördüğü bir dünyasa bende geliyom benide alınn benide alınnnnn:queen:

she

arabaların motorcularu gördüğü bir dünyasa bende geliyom benide alınn benide alınnnnn:queen:

Araba yok ki motorcuları görsün:).Yol genişliğini neden 30cm hayal ettikkine.
Hayal bile olsa bir mantığını kurduk heralde:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:19 PM ----------

Cumartesine hazırlanıyorum:pValla ben Türkiyede görülmemiş motorları getirecem 5-6 tanede amerikan arabam olsun başka bişey istemiyorum:queen::mrgreen:
Allah alah yaaa ,ne Türkiyesi ne A:cyclopsanmerikası , ne arabası ... Evrenin bir ucunda bir gezegen :p
Arabayıda orda kimse icat etmemiş etmekte istememiş:bounce:

Araba yok ki motorcuları görsün:).Yol genişliğini neden 30cm hayal ettikkine.
Hayal bile olsa bir mantığını kurduk heralde:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:19 PM ----------

Allah alah yaaa ,ne Türkiyesi ne A:cyclopsanmerikası , ne arabası ... Evrenin bir ucunda bir gezegen :p
Arabayıda orda kimse icat etmemiş etmekte istememiş:bounce:

iyimiş bende varım o zaman :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar