[Ankara - MT]

ben tekrardan burak'a seslenmek istiyorum müsadenizle... :)

burak nerdesin yaaa...

yarın akşam geç çıkıyorum. dersaneden çıkmadan ararım. halen orada olursanız buluşuruz. ne kısmetli adamsın. ölçü falan almadan tam plaka uymuş. bu arada serkanın ustalıgınıda unutmamak gerek

haklısın yarın bende geç çıkacağım iş yerinden 21:00 a dek oradayım ....Cuma günü erken çıkabileceğim....yarın ki program iptal yaniii

Motosikleti
yok
günaydın arkadaşlar ... valla motoru aldıkortam dağıldı yaa neyse bide cbf 150 aldık tekrar giricem araya :p

burak nerdesin.. bu sefer kesin gördüm seni.. ıslık bağırma çağırma da hikaye oldu arkandan... gene kardeşimdi diye numara mı çekeceksin :p

yasin'im ben Antalyadayım kardeşim gerçekten beni gorme şansın yok :( ama cok isterdım sımdı ankara da olmayı...ozledım vallahı sızlerı:salut:

yasin'im ben Antalyadayım kardeşim gerçekten beni gorme şansın yok :( ama cok isterdım sımdı ankara da olmayı...ozledım vallahı sızlerı:salut:

abi bu sefer gündüz gözüyle gördüm walla.. kardeşin biniyo muydu?
yada senin motorun ikizinden var ankarada :)

Yasin yarın gelsene bu tarafa, Muratta erken çıkıyomuş..takılırız Hakan'ın orda.

Vay Burak. Temelli mi ordasın ?

Nbr serkan nasılsın? Sorma valla Antalyalı olduk uzun süredir...şu an için dönüş niyetim yok gibi...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:23 PM ----------

abi bu sefer gündüz gözüyle gördüm walla.. kardeşin biniyo muydu?
yada senin motorun ikizinden var ankarada :)

Yasin kardeşimi görmüşşundur muhtemelen..hava guzel oldugu surece biniyor ...:wiinkk:

jr.

bir reklam:

"dün arkadaşımın cıbıfını kullandım. bugün ben de bir tane aldım. yarın da hayabusamı satıyorum...ben meğer motora binmiyormuşum" <umut>

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:50 PM ----------

ya ben mastırlok disk kilidi alacağım diye bütün sitelerde bir engel. bana feyizle motomax dışında bir site söyleyin ya kafayı yiyeceğim :)

jr.

sukum-deryaam teşekkürü borç bilirim. harikasın :cat: gidip alalım

Motosikleti
yok
evet evren gerçekten çok kaliteli motor yaa süperde gidiyo rodajdayız şu anda :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar