benm shadowa arka lastik varmıdırki?
kendim için bile bulamadım ki:mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:38 PM ----------
Motorsikletinin ilk hali ile son halini yanyana koyup gösterebilir misin?
Çok fazla ayrıntı var her değişen uygulamayı eski hali ve yeni olarak kendim için ve motorumun benden sonraki sahibi olacak kişi için arşivledim ama onları eklemek cok uzun surer, ben ılk halının resımlerını koyuyuorum sımdı, sonrada motosıkletımın ılanının lınkını verecegım orda da son halleri var oyle bakarsınız...
mesela bu susturucular komple sokuldu kazanıyla birlikte, çoğu kişi bunların ucuna bır kaplama geçirip uzun yıllar öyle kullanmaya devam ediyor oysaki...
bu resımde aynı zamanda hemen susturucunun bıtımınde arka lastıgı tutan milin oldugu kısımdaki siyah pisliklerin hepsini temizledim ve fakultede kullandığım fırçalarımın biri ile ciddi bir rötüş çalışması yaptım 1.30 saat sürdü ama değdi artık o goruntuden de eser yok...
bu iğrenç görüntünün, kaynaklı tüpün ve o arkadaki kara pislik kısımların, ucu paslı arka ayaklıgın son halini ilandan görebilirsiniz...
Bu alttaki resimde ilk aldığım zaman çekilmişti...
Bandana yok
Sarı far yok
Aynalarımın boyu paratoner gibi
Arkada kocaman GIVI sissybar var
Arka yolcu ayaklıkları uydurma şeylerdi onlar da degıstı
On sınyaller orjınal 535 ındı ben vırago 250 nınkılerı taktım cunku farlarla bırlıkte sureklı yanar hale getırdıgımızde vırago 250 nın lenslerınden daha fazla verim alıyoruz...
Sonraki hali:
daha bir dünya şey var özetlemek için hepsini tek tek resimleri ile gostermem gerekecek en ıyısı sız ılandakı resımlerle kıyaslayın su ustte koydugum 2 resmı...
Buyrun ılanım...
http://www.sahibinden.com/_oldskool_xv535s_-85WQQaXQQ16552549WQQpXQQdisplayitem