barış, arkaya daha çok yakıştı sosis... neden bilmiyorum ama öyle bence..=)
lan kıskandın hemen yaptırdın demiolum özenti olmayın kendiniz olun
haha
Bugunluk bu kadar yeter nası olsa pek bakan da yok
barış, arkaya daha çok yakıştı sosis... neden bilmiyorum ama öyle bence..=)
Hiç bakan olmaz olur mu?Belki sessizce senin yaptıklarını takip ediyor olamaz mıyız
![]()
Gerçekten verdiğin emek, mükemmel ötesi :rendeer:
Bu arada çanta yer konusunda, 2 ve 3 no'lu tercih çok şık olmuş. Bence, ikisi birlikte bile olabilir.:cat:
İyi bakalım ara sıra girip bişeyler yazın bari de ben ortalarda olmadıgım zaman konum ortadan kaybolup durmasın...
aynen ben de senin gibi düşünüyorum 2 nolu tercih asıl planımdı sonra sissybar satın alınca böyle olması gerekti...
2 numara için daha farklı bir çanta düşünüyorum,tahmin edeceğin üzere orası yere ve tekere daha yakın oldugundan daha çabuk lekelenecek ve kirlenecek bir bölge, çantası da buna göre olmalı, sevgiler
barış, arkaya daha çok yakıştı sosis...

çanta arka tarafta güzel olmuş,bir tasarımcı gözü ile bakınca doğru noktada olduğunu hissettiriyor.Sende tasarımcı olduğuna göre öyle oraya mı burayamı takayım demeyi bırak;şuraya taktım de bitsin. Sarı renkli bez i de sevdim.
Sipariş verdiğim lastik 2007 nin 20. haftasının urunu geldi ben de sinirlendim haliyle... Satın Almadık
Kaç kez tembihledik taze lastik yollayın diye birde...
Metzeler sipariş verdik şimdi, muhtemelen o 2008 in son haftası falan olarak gelecek...
İç lastiğim kontrol edildi bir tane yama var fakat iyi durumda
Jantımdaki eğiklerin hepsi de yok edildi...
Bugunluk bu kadar
Lastiğin şimdiden hayırlı olsun.
Konunun takipçisiyim:cat:
Bu jant düzeltme işini nerede yaptırdın acaba?
ve fiyat olarak ne tuttu?
benim cbfinde ön jantta yamukluk varda![]()
Bir an bu çocuga benim restoranin restorasyon islerini vereyim diye aptalca bir dusunceye kapildim.
Fakat senin projeyi bitirecegin 20 yil içerisinde ne yeriz ne içeriz diye dusunmekteyim.:cherry:
Sen o levha orda olmadi, bu duvarin rengi tutmadi, masa ortulerinin deseni gerçegi yansitmiyor falan derken ben emekli olurum.
Tabi açliktan olmezsem.
Satarim aga gozunun yasina bakmam dedigin motor için bu kadar mukemmelliyetçilik enteresan geliyor bana.
Ya da kafam basmiyor.
Ne de olsa, kireçle badanalanan odalarda buyuduk.:wiinkk:
merhaba;
ilgilendiğin bir konuda gayet ciddi olmanı öncelikle taktir ettim.
ve benden önce bu işlere sardığın için ustad sensin.
merak ettiğim bir kaç şey var;
ben de 97 model senn ki ile aynı renkte bir virago var.
1) alıntı" susturucularımı takasıya kadar sımdılık ıdare etsın dıye nıkelajla kendıme motorun susturucusunun aynısından yapıp o bozuk olan yere gecırdım , yenı susturucuları ne zaman takacagımız bellı degıl en azından bu bıraz ayıbını ortuyor motorun,ıcı bıraz daha pıslık kaplayınca daha guzel duracaktır...
ılk hali...
http://img127.imageshack.us/i/120620092660.jpg/
sımdıkı "ıdare eder" stili...
http://img199.imageshack.us/i/grnt044y.jpg/ """
burada eksozun ilk halinde kaynak var. ve sonraki hali ise orjinal. burda parça mı değişildi?
şu sebeple soruyorum. aldığım viragonun alt ekzosunun yere bakan kısmında 1.5 parmak girecek genişlikte bir delik var. bunu nasıl yamarım?
ya da bunun orjinali vesayre başka bir tipi var mı? ne kadar? etüdün var mı?
2) turn out susturucular bu bizim bildiğimiz abart eksoz mudur?
bu parçalar eksozun içerisine mi takılmakta; görüntü değiştirmekte midir? yaklaşık fiyatı nedir?
3) amerikan sinyaller sürekli yanıyor mu? yani sinyal verildiği zaman yanıp sönüyor mu?
şimididen teşekkürler...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:18 PM ----------
!!!!!!!!!!!!!!
Ve;
e beim viragonun tankı daha önce bir sebeple boyatılmış.. renk uyumu dikkat edilince sırıtıyor.. acaba deri kılıf giydirsemm mi diyorum..?
eğer ankarada yaptırabiliyorsan dostum anlaşalım.. sen kendi motorun üzerinde yaptır; satın alıym.. zevkine güveniyorumm..