insanın fazeri olunca biraz fazla çalışmak zorunda kalıyor:queen::queen::queen:
Aynen abiciğim aynı dert bendede var.:cat::rendeer:
insanın fazeri olunca biraz fazla çalışmak zorunda kalıyor:queen::queen::queen:
emeği geçen arkadaşlara teşekkürler. aranıza biraz geç'de olsa katıldım ve erken ayrıldım dayanamadım arkadaş ne o gürültü patırtı her kafadan bir ses çıkıyo ben gelemem öyle sıkıntıya![]()
aranızda çok kısa kalsam'da çok keyif aldım bütün arkadaşlara teşekkürler :rendeer:
canım çekti
canın ne zaman isterse ve cekerse gel:rendeer::mrgreen:
Abi bende geleyimmi.:cyclopsan
O beni nereye ihbar ediyor yani.:silent::queen:
bak cadı cevabı vermiş.. nerde olucaktım? motor pert olmuş.. :farao:
Dip Not : Bundan Sonrada Böyle Olacak.. Motorun Olup Olmaması Önemli Değil.. Motor Olsada Ben Olmayacağım.. ama derler ya Kalbim Hep Sizinle..
ahhh beee akçtı bütün eğlence
he kanka kaçırdık...:queen:
Ooh iyimiş yine:queen:
len bari gelseydin artçı olsaydın....biz bişi demezdik motor pislenmesin...![]()
ya abi pislenmesini bırakta bilsen yağmura yakalanmıyacağımı gelirdim...
burdaki yağmuru bir görsen nasıl yağdığını...:bounce:
Ooh iyimiş yine:queen:
len biz biliyomuyduk yola çıktık yağmur hep bizi geriden takip etti..valla hiç motor üstünde ıslanmadık...
ıslanan bi semih oldu..oda geç geldiğiiçin.....![]()
harıka bır gundü asle gun hep aynı gun olarak doğuyor ama sızlerle bır arada olmak o gunu farklı kılıyor bu yüzden tek tek ayırım yapmayacağım hepınize teşekkür ederım yalnız bızleri doyurmak için caba harcayanlara tek tek teşekkür etmem lazım
sabah kahvaltıda oturmayan cadıya
bıze cayları servıs eden zelişe
mangalda gurkan abı ve ayfere
malzemeleri arabasıyla gıdıp getıren ergun abıye onlara ayrıca teşekkür etmek lazım üzerimizde hakları var bızler için seferber oldular:rendeer:
bırde leventte capanod du nıçki değilmi yanımızdaydı sonra yok oldu yanılmıyorum değilmi arkadaşlar gurup sürüşünde her seferınde söylüyorum yıne söylüyorum bu kadarmı herkes bırbırını kollar saygılı olur kımse bızım gurupta yolda kalmaz ALLAHIN iznıyle
bencede cok güzel bir gündü.katılımıyla deger katan arkadaslaara sonsuz tesekkurler:rendeer:.bende herkese ayrı ayrı tesekkürlerımı sunarım:cat:.elımızden gelenı yaptık gördügüm kadarıyla herkes eglenmış.:rendeer::rendeer:
bak orjınali bu ne kadarda guzel cıkmış manzara harıka zeliş harıka ben harıka hava guzel bu karede kıymetli arkadaşımız zelişe kattığı guzellıkten dolayı teşekkür ederım kendısine o bence gercek bır motosıklet ve doğa sevdalısı bır insan inşallah yakında kendisi kendi motosıkletıyle eğitimli bir sekılde aramızda olacak o gunlerın hayırlısı ile gelmesını kendisine temenni edıyorum cok teşekkürler zeliş:cat:
ben hiç eğlenmedim :farao::farao::farao: tavuklar pişmemişti.. organizasyon kötüydü.. grup sürüşü berbattı.. cola çok pahalıydı.. bakiim başka.. herkes ayrı ayrı grup halinde takıldı.. birlik beraberlik yoktu.. çay istedik iki saat sonra soğuk çay geldi.. mola verdiğimiz yerde atlar vardı (at gribi var piyasada).. sonra.. eee.. iki parça tavuk yedim aç kaldım.. kimse oralı olmadı.. olmamış.. bu organizasyon bitmiştir.. dahada gelmem bu organizasyona.. başka bi organizasyon yapın.. :mrgreen:
yok be hacı orjinal olan buuu..zelişin kafa montajlıydı normalde![]()
hiçte bilem.gürkanın bir lafı var hatırlatımda kulakları cınlasın:cherry:.baktıgın kadarını görürsün..:cat:
dur bee.. biri çıkıp her organizasyonda böle şeyler sölerdi bu organizasyonda kimse bişe sölememiş.. zoruma gitti eksiklik hissettim bari dedim ben söliim.. sazanım faysalım :mrgreen::mrgreen::mrgreen: