[MT İstanbul] Şile Mangal Keyfinin Fotoğrafları

Tebrikler Mehmet durumu eşitledin şimdi eşit durumdalar.:cat:

demedi deme korkut.. listemde ilk sıraya yükseldin.. motorum sende olabilir.. yakarım desen umrumda değil.. :mrgreen: sen yakmazsan bigün ben yakarım zaten.. senin var bi karın ağrın ama dur çıkar yakında.. burdan demiyim şimdi.. sonra Laf kaptırıyon diyosun..

korkutcum senin kadar yakın ilgilenemedik arkadaşla sen daha iyi tanımışsındır tabi :cherry:
ancak yinede kıyaslama yapıcaksan elma ile armutu karşılaştırma derim. :bounce:

aklımdan geçeni okudun mubarek.. bende onu dicektim ben o arkadaşa çok uzak kaldım tanıyamadım ama korkutun tanıma fırsatı oldu.. belkide korkutun dediğinede kulak vermek lazım..

:mrgreen:

demedi deme korkut.. listemde ilk sıraya yükseldin.. motorum sende olabilir.. yakarım desen umrumda değil.. :mrgreen: sen yakmazsan bigün ben yakarım zaten.. senin var bi karın ağrın ama dur çıkar yakında.. burdan demiyim şimdi.. sonra Laf kaptırıyon diyosun..
Tehdit yok tehdit yok:cyclopsan
korkutcum senin kadar yakın ilgilenemedik arkadaşla sen daha iyi tanımışsındır tabi :cherry:
ancak yinede kıyaslama yapıcaksan elma ile armutu karşılaştırma derim. :bounce:
:cherry::cherry::cherry:
Cağlacığım senin yerin başka Sen bizim cadımızsın senin yerin dolmaz seni seviyoruz iyiki varsın.:rendeer::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
Organizasyonda emeği geçen,katılıp, sohbetleri ile bize güzel bir gün sunan,fotoğrafları ile bu günü ölümsüzleştiren tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.:rendeer:

yağ döken aracını kontrol etmemesinden dolayı yola aracından yağ dökülen ve birçok kazaya sebebiyet veren arkadaşa sonsuz sevgilerimi yolluyorum.. :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:26 PM ----------

resim topiğimi burası :mrgreen:

at şunlarıda alem resim görsün.. :rendeer: :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:35 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:36 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:38 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:39 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:40 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:42 PM ----------

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar