Soner abi siyah bana yakışmıyor ya 
Soner abi siyah bana yakışmıyor ya![]()
beğenmediysen ben seve seve binerim soner abinin motoruna
sana bi tvs apache alalım:queen::queen:
Fırat ne zamandan beri internet cafe sahibisin:silent:
Ayrıca seninle görüşmek isterdim ama yarın gidiyorum...
Biraz yüzyüze konuşmak lazım seninle.
Arkadaşlar bu sitenin ruhunu anlamayan ve de ısrarla anlamamakta inat eden, bununla da kalmayıp kendi iç çatışmalarına her zaman bizleride çekmeye çalışan ve maalesef bunda da başarılı olan üyenin konusu kapanmıştır. O kendi ruh çatışmalarıyla başbaşa kalsın bizler alışık olduğumuz samimi sevgi ve saygı ortamımıza dönelim artık:cat:.
Bu arada Nevin Kardeş, doğum günün kutlu olsun. Daha nice nice mutlu yeni yaşlarını hep birlikte kutlayabilmek dileğiyle...::rendeer:
Bu arada cumartesi buluşması her halükarda saat 19.00 da yine Vitamin'de. Arkadaşlar mümkün olduğu kadar katılmaya çalışın da yer ayırttığımız için adamlara da ayıp olmasın
ok Ozaman yarın görüşürüz kardeş .Nevin hoca Doğum Günün Kutlu Olsun.
Schatten Sertaç'ım Senin motor Arora. Hyosung GT 250 si olan Sertaç diye bi arkadaş daha var.Acaba o mu diye merak ettim ama o da değilmiş.
Cumartesi görüşürüz arkadaşlar. Ben de oradayım.
Fırat Karacabey'de İnternet kafesi olan arkadaş başkaydı.Balık yemeye felan çağırmıştı.Bi bakayım kimdi o ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:15 PM ----------
Nerelere kayboldun Twiight_145 ?
Arkadaşlar bu sitenin ruhunu anlamayan ve de ısrarla anlamamakta inat eden, bununla da kalmayıp kendi iç çatışmalarına her zaman bizleride çekmeye çalışan ve maalesef bunda da başarılı olan üyenin konusu kapanmıştır. O kendi ruh çatışmalarıyla başbaşa kalsın bizler alışık olduğumuz samimi sevgi ve saygı ortamımıza dönelim artık:cat:.
Bu arada Nevin Kardeş, doğum günün kutlu olsun. Daha nice nice mutlu yeni yaşlarını hep birlikte kutlayabilmek dileğiyle...::rendeer:
Bu arada cumartesi buluşması her halükarda saat 19.00 da yine Vitamin'de. Arkadaşlar mümkün olduğu kadar katılmaya çalışın da yer ayırttığımız için adamlara da ayıp olmasın
motorsuz ama gururlu bir gençte aranıza katılabilirmiale:
ale:
ale::salut::salut::salut:
OOOoooooo PASTA Geliyooooooooo:flower::flower::flower:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:30 PM ----------
Gururlu insanların herzaman aramızda yeri olur kanucan. Adres ver ben seni alrım.