[Bursa - MT]

:)Doğum günümü özelden ve genelden kutlayan tüm arkadaşlara ve eşime içten teşekkürlerimi sunuyorum...Allah bizlere hayırlı yaşam ve vakti geldiğinde hayırlı ölüm nasip etsin,özelliklede biz Motor sürücülerine,canımızı yollarda bırakmasın...:rendeer:

:)Bu arada görgü kurallarına uyarak yaşımı sormadığınız için özel teşekkür sunuyorum gerçi sorsanızda farketmez,yaşımla ve kendimle barışığım, 29 yaşındayım;4 yıl boyunca 29 yaşında başarıyla kalabilmek gerçekten gurur verici...:cherry:

:)Mert Mudanya çıkışı OPET Benzin İstasyonunda çalışan ve genelde orda park halinde duran vitesli bir chopper var ilgilenirsen bir uğra derim...Fakat bence sana turing gider...:bounce:

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu sitenin ruhunu anlamayan ve de ısrarla anlamamakta inat eden, bununla da kalmayıp kendi iç çatışmalarına her zaman bizleride çekmeye çalışan ve maalesef bunda da başarılı olan üyenin konusu kapanmıştır. O kendi ruh çatışmalarıyla başbaşa kalsın bizler alışık olduğumuz samimi sevgi ve saygı ortamımıza dönelim artık:cat:.

Bu arada Nevin Kardeş, doğum günün kutlu olsun. Daha nice nice mutlu yeni yaşlarını hep birlikte kutlayabilmek dileğiyle...::rendeer:

Bu arada cumartesi buluşması her halükarda saat 19.00 da yine Vitamin'de. Arkadaşlar mümkün olduğu kadar katılmaya çalışın da yer ayırttığımız için adamlara da ayıp olmasın

Arkadaşlar bu sitenin ruhunu anlamayan ve de ısrarla anlamamakta inat eden, bununla da kalmayıp kendi iç çatışmalarına her zaman bizleride çekmeye çalışan ve maalesef bunda da başarılı olan üyenin konusu kapanmıştır. O kendi ruh çatışmalarıyla başbaşa kalsın bizler alışık olduğumuz samimi sevgi ve saygı ortamımıza dönelim artık:cat:.

Bu arada Nevin Kardeş, doğum günün kutlu olsun. Daha nice nice mutlu yeni yaşlarını hep birlikte kutlayabilmek dileğiyle...::rendeer:

Bu arada cumartesi buluşması her halükarda saat 19.00 da yine Vitamin'de. Arkadaşlar mümkün olduğu kadar katılmaya çalışın da yer ayırttığımız için adamlara da ayıp olmasın

Bu hafta geliyorum abi merak etme :cat: sınavdı, okuldu, ders kaydıydı bilmemne derken hallettik herşeyi. Yarın akşam görüşürüz.

Nevin geçte olsa dogum gününü kutluyorum daha nice yıllara inşallah . Evet arkadaşlar ben yarın vitamin kafede olacam yeni üye arkadaşlar gelmeye çalışşın tanışalım tanıyalım birbirimizi.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:16 PM ----------

Nevin hoca Doğum Günün Kutlu Olsun.

Schatten Sertaç'ım Senin motor Arora. Hyosung GT 250 si olan Sertaç diye bi arkadaş daha var.Acaba o mu diye merak ettim ama o da değilmiş.

Cumartesi görüşürüz arkadaşlar. Ben de oradayım.

Fırat Karacabey'de İnternet kafesi olan arkadaş başkaydı.Balık yemeye felan çağırmıştı.Bi bakayım kimdi o ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:15 PM ----------

Nerelere kayboldun Twiight_145 ?
ok Ozaman yarın görüşürüz kardeş .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:25 PM ----------

Hepinize iyi günler Bursa mt .işe gideyimde biran önce bugünde bitsin yarın özgürlügüme kavuşayım . Tatil diye çocuk gibi seviniyorum yaaa bukadar olmaz tatil yüzü görmedik bayadır . iyi olacak :)-

motorsuz ama gururlu bir gençte aranıza katılabilirmi :pale::pale::pale::salut::salut::salut:

Sonunda aynaları değiştirdim, her yöne hareket edebilen oynak bi ayna taktırdım. Dünya varmış.

OOOoooooo PASTA Geliyooooooooo :):flower::flower::flower:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:30 PM ----------

motorsuz ama gururlu bir gençte aranıza katılabilirmi :pale::pale::pale::salut::salut::salut:

Gururlu insanların herzaman aramızda yeri olur kanucan. Adres ver ben seni alrım.

OOOoooooo PASTA Geliyooooooooo :):flower::flower::flower:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:30 PM ----------

Gururlu insanların herzaman aramızda yeri olur kanucan. Adres ver ben seni alrım.

ihsaniye polis merkezinin orda oturuyorum :) dünceniz için çok teşekkürler:rendeer::rendeer:

vitamin

arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum :) okul vs. biliyorsunuz. yarın bende varım yarın bi tavla turnuvası çevirelim :)

arkadaşlar hafta sonu oldu kimse gezi planımızı yazmıyor başkanım bu hafta evde oturmayalım pls..

Cem amca duyuyomusun beni :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar