Suzuki Suzuki Gsr 600 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

abi arkadasimdan aliyorum tanidik bildik makine herseyiyle..

2007 model 13000 km de..

hayırlı olsun servis ararsan bizim Tekayda Eraya git derim...eski suzukı bayisi...

aklimda 2 yer var abi zaten gidicegim zaman
1 altan motor(zaten simdi de oraya gidiyormus motor)
2 tekay (hic gitmedim ama cok duydum, sahibini de samimi buldugum icin giderim gidersem, gerci biraz uzak bana)

tamam arkadaşından alıyosun gittiği servise devam etmen daha mantıklı ama en azından aynı arkadaşınla farklı bir bakış açısıyla Tekayada gidebilirsin aytaküstü bi turlarsa Eray farklı gözden kaçan birşeye dikkat edebilir...selamımı iletirsen sevinirimn...

ilk 50 60 km izlenimi = alet cok cabuk hizlaniyor..biraz sinirli, simdilik o beni kullaniyor..

Adana İl Temsilcisi
sencerim,anlat biraz bakalım,kaç model,kaç km.de,ne renk,kaça aldın?

ilk 50 60 km izlenimi = alet cok cabuk hizlaniyor..biraz sinirli, simdilik o beni kullaniyor..

Vayyy almış da izlenim bildiriyor:queen:
Zahmet olmazsa azıcık motordan inip bir başlık açıver de motörünü görelim Özgür efendi, sonra aktarırsın izlenimlerini:mrgreen:
Şaka bir yana, hayırlı olsun kardeşim, Allah kaza bela vermesin.:rendeer:
Tuğper geldi aklıma..
Rahmet istedi..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:12 AM ----------

hayırlısıyla yarın yeni motorum gsr oluyor

inşallah benimki de haftaya olacak...
sabahı iple çekiyorum. param hazır, tek eksiğim nöbetler denk düşecek, o kadar :)

Millet çatır çatır GSR'cı oluyor, hayırlısı inşallah beyler.:)

Gaziantep İl Temsilcisi
2008 model siyah renk 12 bin km abs li moturuma bu sabah saat 9:00 itibariyle kavuşmuş bulunmaktayım darısı olmayanların başina..

Arkadaşlar gsr'leriniz hayırlı olsun ama böyle topicte kuru kuru yazmakla olmaz. Fotoğrafları görelim :)

Mersin İl Temsilcisi
sencerim,anlat biraz bakalım,kaç model,kaç km.de,ne renk,kaça aldın?

abicim 10.000km de 2008 model ABS li, siyah
fiyat olarak çok uygun geldi. sıkışmış bir vatandaşın motosikleti. 12.000 bakımı yerine 10.000 de yapmış.
çıplak bir makina, yani aksesuarı yok. zaten full aksesuarlı bir bakinaya baktığımda tüm masrafı ekliyorum kafa kafaya düşüyor. 13-14 000 tl param olsaydı belki hazır düşünebilirdim ama zamanla ben dizerim artık. dediğim gibi makina orjinal ve ben egsoz düşünmüyorum. siteden çıkarken sorun olsun istemiyorum. gs500 ile 1 sene hiç laf yemedim, başka bir 100cc cup her sabah kafamızı şişiryodu, yönetiim yasakladı siteye girmesini.

ama cam ve koruma demiri çok önemli.
hemen edinmeliyim :wiinkk:

Adana İl Temsilcisi
hayırlı uğurlu olsun,tekerin düz bassın kardeş.resimleri bekliyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar